чистачки за е34-какви???
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
чистачки за е34-какви???
искам да ви питам за чистачките на е34 трябва да се сменят вече такъв е сезона
става въпрос за по скъпите по 25-30лв. champion...ще съм ви много благодарен ако ми кажете с какви сте в момента и дали сте доволни съответно от тях
и да ви питам само за тези фаровете на philips visionplus 50% мисля че така беше модела
за е34 стават ли?

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Те не са и 25-30лв. за Е34 а бая по скапи 60-80лв. щот са специални.На Е34-ката рамото на чистачката е с обратна кука и нормални чистачки не стават.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dinozab написа:Те не са и 25-30лв. за Е34 а бая по скапи 60-80лв. щот са специални.На Е34-ката рамото на чистачката е с обратна кука и нормални чистачки не стават.
ne 25 лева е 4иста4ката схофиорската комплекта е кам 50 лева незнам далис и доволен от тях оба4е на мен ми маже шхофиорската и мисля да си зема сега са пуснали от новиа модел с присадка за наще рамена и да ги тествам ,ина4е акос и доволен можеш да си земеш само пера от магазините и да си ги сменяш

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Потърси из форума, имаше една тема точно за чистачки и как да смениме само перата за 3,99 лв. Аз карам така вече втора година и може да изкарам и тази зима. Така че от мен да не чакат 30-50-150 лв.

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Като стана въпрос за чистачките, да ви кажа и аз: взех си някакви там, със същата дължина на перата, и смених само перата. Все пак, трябва да се гледа гумата на перата да е еластична, за по- добра работа и като се сложат, да са хлабави за да чистят добре.
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здравеите
искам да споделя какво се случи
в Бг карам ауди 100 та реших да му купя нови чистачки Шампион 32 лв броиката , но не бях доволен и го отдадох на рамената че са нещо криви(в началото чистиха добре-2-3 дни)
Тук (извън бг)споделих на колегите и таи като всеки носи по нещо от бг за колата че тука е старшна скапотия колегата за един Акорд 2000 харчи и тои 60 лв за чистачки -графитени Бош , и тука радостен слага и пак два дни , суппер после едно кривен е следваше на рамена как точно требва да са .
сложихме и едни евтини хеи така за проба защото като го въртяхме от кола на кола мажат ли мажат, и евтините заспаха.
За мен перата са много твърди и не лягат добре, или в Бг е пълно с маркови неща от гаража на баи МАрко самоче.(маи нвсякаде е тъка)
Каде е истината не зная ама гледам из форума много хора пишат че им мажат новите чистачки, идни реглажи на рамената са следвали ама нищо.
Мога да си позволя по скапи но като не ми вършат работа , първо ще пробвам нещо евтино , или поне препоръчано, пробвано.
Good luck
искам да споделя какво се случи
в Бг карам ауди 100 та реших да му купя нови чистачки Шампион 32 лв броиката , но не бях доволен и го отдадох на рамената че са нещо криви(в началото чистиха добре-2-3 дни)
Тук (извън бг)споделих на колегите и таи като всеки носи по нещо от бг за колата че тука е старшна скапотия колегата за един Акорд 2000 харчи и тои 60 лв за чистачки -графитени Бош , и тука радостен слага и пак два дни , суппер после едно кривен е следваше на рамена как точно требва да са .
сложихме и едни евтини хеи така за проба защото като го въртяхме от кола на кола мажат ли мажат, и евтините заспаха.
За мен перата са много твърди и не лягат добре, или в Бг е пълно с маркови неща от гаража на баи МАрко самоче.(маи нвсякаде е тъка)
Каде е истината не зная ама гледам из форума много хора пишат че им мажат новите чистачки, идни реглажи на рамената са следвали ама нищо.
Мога да си позволя по скапи но като не ми вършат работа , първо ще пробвам нещо евтино , или поне препоръчано, пробвано.

Good luck
само едно въпросче прави ми впечатление че когато пусна чистачките(няма значение от скоростта на чистачките) се чува едно "силничко"тропане на чистачката когато завърши самото движение на чистачките надолу към капака преди да почне пак същото движение нагоре да чисти стъклото... дано да сте разбрали какво искам да ви питам
при вас как е 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
cool fan написа:само едно въпросче прави ми впечатление че когато пусна чистачките(няма значение от скоростта на чистачките) се чува едно "силничко"тропане на чистачката когато завърши самото движение на чистачките надолу към капака преди да почне пак същото движение нагоре да чисти стъклото... дано да сте разбрали какво искам да ви питампри вас как е
може да ти е разхлабено рамото

ТДС - Турбо Див Селянин
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
cool fan Пуснато на: 29 Ное 2005, 0:12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
само едно въпросче прави ми впечатление че когато пусна чистачките(няма значение от скоростта на чистачките) се чува едно "силничко"тропане на чистачката когато завърши самото движение на чистачките надолу към капака преди да почне пак същото движение нагоре да чисти стъклото... дано да сте разбрали какво искам да ви питам при вас как е
Здравеи
И при мен беше тъка , оказа се че когато са махали рамената за боядисването на колата при слагането са поставени малко по надолу.
Виж дали ти е оставило белег по рамото там кадето е чукало .
Ако да - с камък 13 мисля беше го лашкаш и го вдигаш зъб нагоре, може и два
Провери
Good luck
--------------------------------------------------------------------------------
само едно въпросче прави ми впечатление че когато пусна чистачките(няма значение от скоростта на чистачките) се чува едно "силничко"тропане на чистачката когато завърши самото движение на чистачките надолу към капака преди да почне пак същото движение нагоре да чисти стъклото... дано да сте разбрали какво искам да ви питам при вас как е
Здравеи
И при мен беше тъка , оказа се че когато са махали рамената за боядисването на колата при слагането са поставени малко по надолу.
Виж дали ти е оставило белег по рамото там кадето е чукало .
Ако да - с камък 13 мисля беше го лашкаш и го вдигаш зъб нагоре, може и два
Провери
Good luck
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Аз пък предприех малко по радикални мерки. Смъкнах си тази с обратното рамо отрязах я и я заварих обратно. След това си я пришкурих боядисах си я прилежно и сега си слагам каквито ми душа сака. Някой сега може да ми се изсмеят но за мен това е доста добро решение което решава въпроса веднъж завинагиdizelboy написа:dinozab написа:Те не са и 25-30лв. за Е34 а бая по скапи 60-80лв. щот са специални.На Е34-ката рамото на чистачката е с обратна кука и нормални чистачки не стават.
ne 25 лева е 4иста4ката схофиорската комплекта е кам 50 лева незнам далис и доволен от тях оба4е на мен ми маже шхофиорската и мисля да си зема сега са пуснали от новиа модел с присадка за наще рамена и да ги тествам ,ина4е акос и доволен можеш да си земеш само пера от магазините и да си ги сменяш
10 мнения
• Страница 1 от 1