Ремонт Окачване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Ремонт Окачване
Насъбраха ми се доста километри без да сам оправял нищо и окачването се поразхлопа вече. Имам да сменял носачи накрайници и тн по 2-3 от всяко. На Лемьодер ще ми излезне около 8-900 лв. На 2 по евтини марки някаде към 5-600 ( Vaico едната.. другата мисля че Моко или нещо от този сорт)
Колата ще се кара още.. Та колебая да набивам ли пари за по хубави части или не е голяма разлика.
Другия ми въпрос е от каде най тънко може да се купят въпросните части
За сравнение за крив носач Лемфьодер ми тарсятр 225 лв.
Колата ще се кара още.. Та колебая да набивам ли пари за по хубави части или не е голяма разлика.
Другия ми въпрос е от каде най тънко може да се купят въпросните части
За сравнение за крив носач Лемфьодер ми тарсятр 225 лв.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: Ремонт Окачване
Слагай хубавите... 

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Разгледай в под форум''сервизи,магазини"има някой добри предложения...
А и аз те съветвам по-добри части да сложиш,ако имаш възможност
А и аз те съветвам по-добри части да сложиш,ако имаш възможност

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Другата марка дето викаш , че е Моко или нещо от сорта слагай ако е MOOG марката . Те също са добри.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
За цените погледни офертите на колегата laviatan от подфорума с платени обяви... аз (и както много хора) съм доволен и предоволен... иначе може да разгледаш и частите на Mayle усилените варианти
аз взех криви предни на Mayle усилени и правите на Ocap (някви италиански...незнам колко стока са,но са по ~60лв... за проба стават да видя колко ще издържат )
аз взех криви предни на Mayle усилени и правите на Ocap (някви италиански...незнам колко стока са,но са по ~60лв... за проба стават да видя колко ще издържат )
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
аз само да вметна че от завода си излизат с лемфьордер е39-ките и купувайки лемфьордер загледайте се в носача където е надписа има едно изтрито място като с шлайф това е оригиналния номер по БМВ и логото на БМВ и реално си купувате оригинални носачи
Барай шишарката Минкеее ....
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
anzak написа:аз само да вметна че от завода си излизат с лемфьордер е39-ките и купувайки лемфьордер загледайте се в носача където е надписа има едно изтрито място като с шлайф това е оригиналния номер по БМВ и логото на БМВ и реално си купувате оригинални носачи
Аз пък си мислех че това само аз съм го забелязал

Ама такъв лемфьордер тук от форума едва ли ще се намери.....
Не може ПРИМЕРНО един носач в Елит Кар да е 200лв. а тук във форума да е 100...... На единия от двата няма да има изтрит номер,и познайте на кой

е36-цата ми е с биалетки, шарнири и тампони на ас метал както и биалетките на е39-та
и съм много доволен. И понеже и аз имам 2 носача за смяна /кривите/ цената им с отстъпката е около 100 лв на брой
и съм много доволен. И понеже и аз имам 2 носача за смяна /кривите/ цената им с отстъпката е около 100 лв на брой
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
+1 Глас за As Metal цялата предница на мойта 5ца е Ас Метал, за 50хил км вече не е мръднала. За мен лично това са най- добрите алтернативни части по окачването.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
n_dinkov написа: И понеже и аз имам 2 носача за смяна /кривите/ цената им с отстъпката е около 100 лв на брой
Това за е39 ли ? Защото на мене ми оябвиха цена от 95 лв без отстъпка за малкия прав носач ?!? АКо е за е39 тази цена на крив носач цената е повече от добра

Sesko написа:n_dinkov написа: И понеже и аз имам 2 носача за смяна /кривите/ цената им с отстъпката е около 100 лв на брой
Това за е39 ли ? Защото на мене ми оябвиха цена от 95 лв без отстъпка за малкия прав носач ?!? АКо е за е39 тази цена на крив носач цената е повече от добра
Да за е39 а цената е с отстъпка мисля около 20-25% не сам сигурен колко точно

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Ilko Ivanov написа:anzak написа:аз само да вметна че от завода си излизат с лемфьордер е39-ките и купувайки лемфьордер загледайте се в носача където е надписа има едно изтрито място като с шлайф това е оригиналния номер по БМВ и логото на БМВ и реално си купувате оригинални носачи
Аз пък си мислех че това само аз съм го забелязал![]()
Ама такъв лемфьордер тук от форума едва ли ще се намери.....
Не може ПРИМЕРНО един носач в Елит Кар да е 200лв. а тук във форума да е 100...... На единия от двата няма да има изтрит номер,и познайте на кой
определено ще има разлика

Барай шишарката Минкеее ....
12 мнения
• Страница 1 от 1