Трудно пали при студен мотор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Трудно пали при студен мотор
Колега на мен ми палеше трудно поради слаб акумулатор. Много много трудно:) После смених и помпата в резервоара, но отначало трудното палене беше от акумулатора
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- hades40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: neshto nad 400HP
Re: Трудно пали при студен мотор
Колега,моя акомулатор е 80-ка оригиналния все още, откакто е станало това БМВ на кола през ноември 2003 си е с оригиналния акомулатор. До сега сам имал само 2-ти проблема с него но по моя лична вина, забравям усилвателя вклучен за по 2-3 дена и ми пада акумулатора но след едно зареждане и си е като нов, когато няма достатачно ток (поне аз така си мисля от опит) стартера само прецъква без да завърта, последно заредих акомулатора преди около месец. Но ще пробвам което казва колегата, все пак по лошо няма как да стане, само по добре
, утре ще сваля на бащата акомулатора от неговата Е46-ца за една проба. По тази логика ако ми е зле акомулатора и на бащата Колата не би трябвало да пали от първия път или греша, мойта е след феис лифта а неговата е от първите Е46-ци. Как мислите колеги, би ли имал същия проблем като мене, ако туря моя акумулатор на неговата кола ?

Което не ме убива, ме прави по силен!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2