радиоуправляеми колички
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
радиоуправляеми колички
радиоуправляеми колички,е те това търся
нека който знае нещо за тези колички да сподели,че от малък имам мерак за такава,пък коледа идва,деца...
искам да си закупя такава(хем за подарък),но ако е с батерия-поне да е зареждаща се или с някакво бензиново моторче
ориенрирайте ме,къде да ги търся цени някакви
погледнах ги в метро,имаше една с зарядна батерия не беше лоша,но кажете все пак къде да ги търся 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
В Овча купел има нооо читави.Ма струват колко Е30ка
.........но поне върът повече

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Едно момче от Тунинг форума продаваше таква с ДВГ, за 550лева, вотра употреба, каза че гумите били за смяна, не съм я виждал в кякво състояние е. АЗ имам такава от Германия за към 390 евро. принципно има и за доста по-малко но електрически ако си навит на такава
Много голяма мания е докато не я шибнеш някъде и не се наложи да даеш 100 лева за ремонт та да се осъзнаеш
Ето един пример!!![/url]

Много голяма мания е докато не я шибнеш някъде и не се наложи да даеш 100 лева за ремонт та да се осъзнаеш

Ето един пример!!![/url]
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=22066
виж тук[/url]
виж тук[/url]
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Тигре, преди може би около 1,5-2 г. пак в Извън Темата имаше тема за такива колички, за жалост не я помня като заглавие и т.н. и не мога да я намеря, потърси я, дано намериш нещо.
И помня брат ми беше пуснал полезен линк само за колички с ДВГ и цени на моделите имаше.
Успех!
И помня брат ми беше пуснал полезен линк само за колички с ДВГ и цени на моделите имаше.

Успех!
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе дал съм ллинк към магазина на конрад в германия имат всички видове колички и всички аксесоари към тях. Магазина е нещо умопомрачително 4 етажа само с такива неща .. цените им са доста по-ниски от тези в БГ. АЗ имам БМВ М3 ЕВО4 с 2,1 к.с. двигател и тежи не повече от 1.5 макс 2 кг
Някои са я виждали, в момента е малко в основен ремот

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
http://web.need.bg/MODELISTSTELDI/ това е сайта за теб има и колички, и самолети, и моторници, всичко си има 

Tux0 Ca !

GIORCETO написа:Абе дал съм ллинк към магазина на конрад в германия имат всички видове колички и всички аксесоари към тях. Магазина е нещо умопомрачително 4 етажа само с такива неща .. цените им са доста по-ниски от тези в БГ. АЗ имам БМВ М3 ЕВО4 с 2,1 к.с. двигател и тежи не повече от 1.5 макс 2 кг
ето това ми трябва и на мен,даже може и електрически

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
The Tiger написа:GIORCETO написа:Абе дал съм ллинк към магазина на конрад в германия имат всички видове колички и всички аксесоари към тях. Магазина е нещо умопомрачително 4 етажа само с такива неща .. цените им са доста по-ниски от тези в БГ. АЗ имам БМВ М3 ЕВО4 с 2,1 к.с. двигател и тежи не повече от 1.5 макс 2 кг
ето това ми трябва и на мен,даже може и електрическино искам като ги гледам някъде и цени да има,достатъчно научих вече за тях,сега само остана да су купя от някъде,така че цени ми трябват,някъде в нета да ги погледна но да си имат цени
"ЗА КОНТАКТИ ТЕЛ . 02 957-49-65
0888 372 681 СТАНИМИР СТАНЕВ "
това са телефоните на човека с магазина в овче купел ... обади му се и ще ти каже всичко, което искаш да знаеш
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
14 мнения
• Страница 1 от 1