Rover
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Rover
Гледах едни Rover 75 на доста добра цена ,но чувам оттук - оттам ,че частите им били доста скъпи,тъй като са спрени от производство(нали закриха компанията)
вие имате ли някакво наблюдение? Знам ,че форума не е на Роувър,но все пак има доста опитни шофьори.
вие имате ли някакво наблюдение? Знам ,че форума не е на Роувър,но все пак има доста опитни шофьори.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Специялно Ровер 75 е по-БМВ от което и да е
Няма детайл, който да не е одобрен от БМВ АГ! В интерес на истината аз много мислих и все още мисля да си взема такъв!!! Интериора е умопомрачително луксозен, а дизела си е чист БМВ мотор!!! Следователно части по мотара са с цени на БМВ! Това, което си чул за високите цени се отнася предимно за окачването, а то повярвай ми е по английски ЗДРАВО!!!

Няма детайл, който да не е одобрен от БМВ АГ! В интерес на истината аз много мислих и все още мисля да си взема такъв!!! Интериора е умопомрачително луксозен, а дизела си е чист БМВ мотор!!! Следователно части по мотара са с цени на БМВ! Това, което си чул за високите цени се отнася предимно за окачването, а то повярвай ми е по английски ЗДРАВО!!!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
С такава кола те очакват проблеми с едрогабаритните части, ако не дай боже ти се наложи да ги купуваш
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Незнам дали всички са така,но на един комшия
75цата от нова само че мина 20к км. е се почна едо висене в
БМВ сервиз на няколко пъти за по доста време и
пари
75цата от нова само че мина 20к км. е се почна едо висене в
БМВ сервиз на няколко пъти за по доста време и
пари

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Nasti написа:С такава кола те очакват проблеми с едрогабаритните части, ако не дай боже ти се наложи да ги купуваш
Каско в Алианц, Армеец, ДЗИ, Булстрад и този проблем отпада

5 мнения
• Страница 1 от 1