Проблем с централното на купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с централното на купе
Прочетох много за централното, но не успях да намеря за моя проблем. А той е, че като натисна копчето на алармата се заключва всичко без шофьорската и след малко се отключва всичко и обратното като отключа от дистанционното всичко без шофьорската се отк. и след малко се закл. Като използвам ключа няма проблеми.
Предполагам, че проблема е в машинката, но не съм сигурен и не знам дали машинката е в ‘’бравата” или отделно.
Предполагам, че проблема е в машинката, но не съм сигурен и не знам дали машинката е в ‘’бравата” или отделно.
- pawe75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i м43б18
- Мечтае да кара: e90
- Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.
Re: Проблем с централното на купе
проблема е в машинката за отваряне . аз го имах същия проблем и срещу 35лв се оправи.
BMW
и при мене прави подобни номера с дистанционното няма проблем но пробвам ли с ключа на лявата врата затваря и отваря всичко без дясната та и аз си мисля че проблема е в машинката на дясната врата
pawe75 написа:проблема е в машинката за отваряне . аз го имах същия проблем и срещу 35лв се оправи.
Разкажи нещо повече
Пропуснах да кажам, че като заключвам от шоферската врата се заключва всияко, но заключа ли от др. врата шоферската не се заключва
и при мене е абсолютно същия проблем едно към едно та си мисля че е от машинката на централното в шофиорската врата вчера хванах да е свалям но малко се озорих и го оставих за друг ден
проблема е във машинката или по скоро във едно от 2-те моторчета съответно 1 заключва 1 отключва четките са свършили че се сменят четките сменят се но дали си струва
във тази брава всичко е капсуловано втора ръка върви около 70-80лв
p.s реглажа на стъклото след монтажа е малко кофти както знаем купето при отваряне и затваряне смъква и качва стъклото отколо 10мм

p.s реглажа на стъклото след монтажа е малко кофти както знаем купето при отваряне и затваряне смъква и качва стъклото отколо 10мм
Ако са две моторчета не ми се вярва да са се прецакали в едно и също време, щеше или да се заключва или отключва, а то нищо не прави.
в такъв случай аз не съм разбрал
така значи проблема е малко страннен значи управлението на центалното се намира под жапката има една платка със 2 релета но те са вързани паралелно тоест 1реле отключва 2 реле заключва ако проблема е във тях би трябвало да не работи и пасажерската машинка също според мен проблема си остава във моторчетата на бравата нищо чудно да са свършили четките едновременно и на двете
няма какво друго да е ако мислиш че не можеш да се справиш обади ми се 0878 809 969 румен успех 

разгледай тази тема viewtopic.php?t=67724 за какъв реглаж на прозорците говориш за да свалиш машинката на централното е необходимо да свалиш само кората
много се извинявам колеги нека постовете ми бъдат изтрити тотално съм се объркал с цел да помогна аз си мисля че съм във раздел е46 а то ставало въпрос за е 36 не било компютри а било компоти съжалявам ако съм подвел колегата вината е моя! 

Много благодаря. Сега като е само едно моторчето и има ключе нещата са както предполагах. Само не разбрах как се сваля машинкат без да се свали цялата "брава"
viewtopic.php?t=67724 почети тука по надоло е показана даже и снимка на 2 пластини се държала само но не успях да се справя от раз
Видях цялата тема и снимката но като не съм пред вратата ми е малко мътно. По-късно ще разгледам вратата.
- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
Привет колега, аз имах подобен проблем когато работя с ключа всичко е ОК, когато пробвам с алармата от време на време сработваха машинките.
Пробвах с различни машинки, ама без успех.
В крайна сметка се оказа, че релетата, които механизма от алармата са нагоряли и дават контакт чат пат. Алармата ми не е оригинална - на Валкор е.
За да свалиш машинката трябва да свалиш кората, да развиеш трите болта еврейска звезда,които държат механизма, да разкачиш лостът, който свързва механизма с вътрешната дръжка. След това трябва да разкачиш от вътре още едно малко лостче (разкача се от към механизма) и едно ухо. Механизма пада и е въпрос на малко фантазия да го изкараш и после да го вкараш пак.
Разгледай снимките, дано съм помогнал
Пробвах с различни машинки, ама без успех.
В крайна сметка се оказа, че релетата, които механизма от алармата са нагоряли и дават контакт чат пат. Алармата ми не е оригинална - на Валкор е.
За да свалиш машинката трябва да свалиш кората, да развиеш трите болта еврейска звезда,които държат механизма, да разкачиш лостът, който свързва механизма с вътрешната дръжка. След това трябва да разкачиш от вътре още едно малко лостче (разкача се от към механизма) и едно ухо. Механизма пада и е въпрос на малко фантазия да го изкараш и после да го вкараш пак.
Разгледай снимките, дано съм помогнал
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2