проблем с варвенето!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с варвенето!
имам проблем с колата(бмв320) вдига 140 при 6500 оборота ! на какво се дажи това ? не мога да си го обясня и от какво е разхода е нормален вс е наред ходих в сервиз и ми казаха че скорусната кутия може да е от дизел но би трябвало пак да вдига повече от 140 . ако някои знае какав може да е проблема нека да пише . 

- POYO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-65 730D
Re: проблем с варвенето!
А съединитела как е? - Ако ти е много износен може и от него така да се получава.
С какъв диф си? - Също е напълно възможно и от него да е (даже аз залагам на това).
и накрая вече скорости - не съм сигурен, че от дизел стават на бензин и обратното
С какъв диф си? - Също е напълно възможно и от него да е (даже аз залагам на това).
и накрая вече скорости - не съм сигурен, че от дизел стават на бензин и обратното

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Искаш да кажеш, че на 5та при 6500 вдига само 140
Такова нещо за първи път виждам да се разисква тук. Ами щом са ти казали, че скоростната ти кутия е от дизел (което не знам дали изобщо е възможно), виж й номера, влез в realOEM.com и го сравни с този на фабрична кутия от 320. Другото което е - съединителя ти да не е много износен? Къде отделя? Колата ускорява ли добре? Възможно е ако е много износен да буксува и да не може да вдигнеш макс скорост на всяка от предавките, ама би трябвало и да усетиш (то бая трябва да мирише на феродо
). Кажи после какво е било, че направо останах озадачен 

- pgv64
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW850 5,7 ALPINA

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
reuroo написа:имам проблем с колата(бмв320) вдига 140 при 6500 оборота ! на какво се дажи това ?
удари четвърта де

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Да, аз за дифа не се сетих. Колегите много точно са ти казали. Е от колко време е така? Ако не си купил колата наскоро и съответно да е с различен диф или кутия от нормалните за модела, то друг вариант освен заминал съединител не виждам да е възможен 

а от 0 до 100 за колко ги прави?
Ако си с къс диф е нормално да не вдига много висока скорост, ама как ще ускорява
Ако си с къс диф е нормално да не вдига много висока скорост, ама как ще ускорява
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
айде бързо за съединител, че маховика е скъпичка част 

- ognyan 74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i; Е36 318i
Хей да не е мили/час. Ако е само диф почти двойно предавателно число е много. 140 на края на скалата на километража ли е? Иначе много озадъчава.
???!!!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Тази тема е ня'къв майтап. Като искаш да вдига 220 км/ч по километраж, смени таблото с такова, което отчита км/час. Таблото на колата отчита в мили, приблизително 137 мили са 220 км/ч. Другият вариант е да караш на 3-та предавка, при 6500 оборота ги прави 140. Другото е да са сложили табло от 4 цилиндров мотор на твоя шестак. Тогава е напълно възможно да отчита 6500 оборота и 140 км/час. Може следващата тема да е "високи обороти на празен ход- 3000"
Последна промяна ивчо3 на 09 Сеп 2010, 16:45, променена общо 1 път
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
ивчо3 написа:Тази тема е ня'къв майтап. Като искаш да вдига 220 км/ч по километраж, смени таблото с такова, което отчита км/час. Таблото на колата отчита в мили, приблизително 137 мили са 220 км/ч. Другият вариант е да караш на 3-та предавка, при 6500 оборота ги прави 140.

саединителя е наред за този които ме пита,за него отделя си нормално.Несам гледал диференциала още но тая седмица я закачам за компютър да я видя кво ще излезе дано покайе какво и има

- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
стига бе , темата е ебавка . Регнал се вчера и вече ви хвърля по върбите
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Huffy написа:стига бе , темата е ебавка . Регнал се вчера и вече ви хвърля по върбите
И на мен така ми се струва

14 мнения
• Страница 1 от 1