Аларми, полезно
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Аларми, полезно
Здравеите
Ами аз реших да си сложа аларма на колата , и започнах с четене из нета та ето какво намерих.
това е една полезна страничка с дадени по години, модел и марки колите, а за алармите с цветовете на кабелите и каде се намират.
Предполагам че ще е полезна или поне интересна на некого ако ли пък не здарве да е нека модераторите да решат.
Good luck
и честито първия сняг
http://www.directwholesale.net/diagrams ... nk=BULLDOG
Ами аз реших да си сложа аларма на колата , и започнах с четене из нета та ето какво намерих.
това е една полезна страничка с дадени по години, модел и марки колите, а за алармите с цветовете на кабелите и каде се намират.
Предполагам че ще е полезна или поне интересна на некого ако ли пък не здарве да е нека модераторите да решат.
Good luck
и честито първия сняг

http://www.directwholesale.net/diagrams ... nk=BULLDOG
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здравеите
Да се оплача, докато се начета коя жица каде е снощи ми играха един камак на стаклото на задната врата.
(Днес тичаи за $33 втора ръка, докато седалките са си все още на местото
)
Саитчето е полезно , успех
Не взимаите пример от мен
Good luck
Да се оплача, докато се начета коя жица каде е снощи ми играха един камак на стаклото на задната врата.
(Днес тичаи за $33 втора ръка, докато седалките са си все още на местото

Саитчето е полезно , успех
Не взимаите пример от мен

Good luck
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здравеите
Ето малко инфо за алармите доста е подробно , има и доста модели
http://www.tech-man.us/techlist.asp?cat ... 6&letter=A
Good luck
Ето малко инфо за алармите доста е подробно , има и доста модели
http://www.tech-man.us/techlist.asp?cat ... 6&letter=A
Good luck
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
относно алармите , аз лично се бях заблудил с Prestige че са марка а се оказа че са модел на Audiovox, добре е преди да търсим да се уточни това, може и да не е точно в твоя случаи , аз го давам като съвет ,
Good luck
====================================
Митак кво ги правиш тези прасенца преди коледа дето ти цапат колата

относно алармите , аз лично се бях заблудил с Prestige че са марка а се оказа че са модел на Audiovox, добре е преди да търсим да се уточни това, може и да не е точно в твоя случаи , аз го давам като съвет ,

Good luck
====================================
Митак кво ги правиш тези прасенца преди коледа дето ти цапат колата

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Аз лично мисля че няма да има разлика в кабелите на моделите бензин или дизел що се отнася до централното отключване /заключване, запалването, светлините на колата, и осветлението на купето/мое мнение не гарантирам/
Ще се появи затруднение коя верига да се прекъсне за да я направин по недостъпна, помпа, ел.магн.клапани и др.
Но с един прибор е добре д асе провери всичко преди да се вземат ножиците и поялника
Тези неща се слагат за дори хора , лошите ще намерят начин да си вземат това което не е техно.
Good luck
Аз лично мисля че няма да има разлика в кабелите на моделите бензин или дизел що се отнася до централното отключване /заключване, запалването, светлините на колата, и осветлението на купето/мое мнение не гарантирам/
Ще се появи затруднение коя верига да се прекъсне за да я направин по недостъпна, помпа, ел.магн.клапани и др.
Но с един прибор е добре д асе провери всичко преди да се вземат ножиците и поялника

Тези неща се слагат за дори хора , лошите ще намерят начин да си вземат това което не е техно.
Good luck
8 мнения
• Страница 1 от 1