1ва и 2ра скорост рупат ??? 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
1ва и 2ра скорост рупат ??? 318ис
колеги проблемът е следния преди месец скоростната ми кутия остана без масло защото го изхвърли през датчика за задната скорост
и това го разбрах чак след като спряха да влизат скоростите. След което сипах някакво масло временно за скоростна кутия 15лв. струваше. Скоростите започнаха да си влизат както трябва докато една седмица след това ми прерупа 2ра скорост докато изпреварвах и започна да го прави постоянно. Няколко дена по късно стана така и с 1ва и така до сега вече 1 седмица като вкарам 1ва и 2ра си рупат. Направи ми впечатление че понякога като върна от 3та-2ра с междинна гас и си влиза, също така и когато вкарам 2 веднага след като съм потеглил на 1ва още в ниските обороти.
Аз мисля че е заминал синхронизатора на 1ва и 2ра но не съм сигурен накакви предположения какво може да е ???
също някой ако може да ми каже какво масло на Кастрол трябва да сипя на скоростната кутия някаде бях гледал по форума ама съм забравил

Аз мисля че е заминал синхронизатора на 1ва и 2ра но не съм сигурен накакви предположения какво може да е ???

също някой ако може да ми каже какво масло на Кастрол трябва да сипя на скоростната кутия някаде бях гледал по форума ама съм забравил

1 мнение
• Страница 1 от 1