Може ли да събира вода ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да събира вода ?
Проблама ми е, че сега като поваля малко и като карам, чувам някакво пличкане на вода от дясната страна на колата... като отварям и затварям вратата, тогава нищо не се чува... като клатя цялата кола пак нищо... някакви идеи 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Може ли да събира вода ?
+1 за вратата. От долната й страна трябва да има дренажни отворчета, провери, най-вероятно са запушени с мазни гадости, или пък някой самоук мастер ги е замазал с баданарката, ако е налагал нещо от сорта на Боди от долната страна за антикорозионна защита. Пипано ли е нещо по вратата наскоро (китване, боядисване?!) 

jdl написа:+1 за вратата. От долната й страна трябва да има дренажни отворчета, провери, най-вероятно са запушени с мазни гадости, или пък някой самоук мастер ги е замазал с баданарката, ако е налагал нещо от сорта на Боди от долната страна за антикорозионна защита. Пипано ли е нещо по вратата наскоро (китване, боядисване?!)
ще видя сутринта ще я огледам хубаво, защото и аз мисля, че е във вратата, защото като отварям и затварям прозореца оплътнението някакво странно скърца, а самата врата нещо дръжката й е развалена и не се отваря и... не знам какво е правено по нея, защото взех колата преди 2 седмици и не съм в българия и нямам възможност сега да ида някой да я погледне... утре ще видя за какво става дума... надявам се просто отворчетата да са замърсени, ама ще видим. Благодаря много (:
не е вратата, прага е...
за шибедах - да имам, някакви съвети как мога да го оправя сам или трябва нов праг
видях, че има някакъв отвор с тапичка, ама като я отворя само малко кал, а водата продължавам да я чувам вътре... не много амааа дразниииии

за шибедах - да имам, някакви съвети как мога да го оправя сам или трябва нов праг

видях, че има някакъв отвор с тапичка, ама като я отворя само малко кал, а водата продължавам да я чувам вътре... не много амааа дразниииии

отиваш на канал ,самия праг има в двата края едни прорезчета от който се отичат кат се позагледаш ще ги видиш(не са тапи просто прорези).нагласи си една тънка отверка да ги разчовъркаш.от моя праг изтече поне литър 

BMW-"Шофирай с удоволствие"

- bobiblagov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d и е36
провери си вртата да не са се запуши ли дупките от които да изтича на вън махаш курата и погледаш
Прагове... отпуши си отворите отдолу с тънка отверка...
също така профилактично си отпуши отворите на вратите които се намират в ъгъла на вратата
също така профилактично си отпуши отворите на вратите които се намират в ъгъла на вратата
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- senata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: Bmw X5
да не е бензина в резервоара ? 

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
12 мнения
• Страница 1 от 1