Въпрос за волан.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за волан.
Искам да попитам относно волана на е39:
Има ли начин да разбера ако воланът е М, дали е фабричен или после е слаган.
Също така ме интересува воланът, който е сходен с М- воланът, но отдолу е цепнат, дали се слага фабрично или е слаган от собственика.
Интересува ме дали има и проблем ако воланът е М и не е слаган фабрично.
Има ли начин да разбера ако воланът е М, дали е фабричен или после е слаган.
Също така ме интересува воланът, който е сходен с М- воланът, но отдолу е цепнат, дали се слага фабрично или е слаган от собственика.
Интересува ме дали има и проблем ако воланът е М и не е слаган фабрично.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Въпрос за волан.
М-воланът си е фабричен и може да е слаган допълнително. Ето ги всички волани, които могат да се сложат и няма начин да разбереш, дали е допълнително или не, защото....просто са си оригинални за модела http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=32&fg=35
Какъв въобще ти е въпроса, че нищо не се разбира!??!!??
Какъв въобще ти е въпроса, че нищо не се разбира!??!!??
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
lordlosh написа:Дали има някаква разлика ако воланът не е фабричен, а е сложен впоследствие.
Ако не е фабричен, ще му личи от 100км.
Аз все си мисля, че нещо ти куца изразяването. Я първо се уточни, на кое викаш "фабрично". Дал съм ти линк към всички фабрични (оригинални) волани за Е39. Твоят не изглежда ли като на някой от схемите!?
Я дай снимка, вместо да ни караш да гадаем

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Пресли уморен си нещо
Колата на колегата не е купена още
В предните теми разисквахме дали страда от ръжда..Колегата кара Инголфщадския звяр.
Цепнатия дето го нарече не е М ами е SPORTS LEATHER STEERING WHEEL. А ако не е бил цепнат май продават едно такова кит-че и става по твой избор карбон фибър или титаниево-цепнат волан.

Цепнатия дето го нарече не е М ами е SPORTS LEATHER STEERING WHEEL. А ако не е бил цепнат май продават едно такова кит-че и става по твой избор карбон фибър или титаниево-цепнат волан.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колегата май пита дали е проблем ако волана е слаган допълнително. За него фабрично е да е излязла така от завода или поне така прочетох 

- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Ако волана си е на BMW или е от BMW няма да имаш никакви проблеми и дори да е прислагван от друга Е39-ка пак няма да има проблем,а колкото до това дали ти е фабричен или прислагван дай найстина снимка,че така ще гадаем или уточни какъв е волана коя година е колата има ли автопилот няма ли...? 

В момента карам Ауди А4 и сега в края на тоя месец ще купувам бмв 530д 193 к.с най-вероятно.
За фабрично имах впредвид, че колата си излиза от завода с такъв волан.
Ам чувал съм, че не е хубаво да се сменя воланът и за това попитах.
За цепнатият знам, че не се води М, но прилича на него, за това написах сходен
или поне на мен ми прилича, иначе има разлика де
Ами аз понеже не харесвам този по старият волан, на който ще дам снимка и смятам да кажа да ми търсят цепнат или М волан и за това попитах дали има начин да се разбере, но човека който ще ми вкарва колата си разбира от работата и предполагам ще разбере какъв е воланът.
Мерси много на помогналите и пак се извинявам, ако не съм се изразил точно в първият и вторият си пост.
Офф.
Искам да попитам за да не отварям нова тема, защото най-вероятно ще си взимам нафта от приятел на майка ми, който и е и колега(кара линейка на бърза помощ), дали ако нафтата не е разреждана с олио и прочие, ще имам проблеми.
И ако някой е горе-долу наясно с цените в Германия, да ме ориентира за Бмв 530д 193 коня,2001-2002г., горе-долу колко пари вървят, не говориме за някаква кочина на 300-400 хил. км, а за горе-долу запазена.
За фабрично имах впредвид, че колата си излиза от завода с такъв волан.
Ам чувал съм, че не е хубаво да се сменя воланът и за това попитах.
За цепнатият знам, че не се води М, но прилича на него, за това написах сходен

Ами аз понеже не харесвам този по старият волан, на който ще дам снимка и смятам да кажа да ми търсят цепнат или М волан и за това попитах дали има начин да се разбере, но човека който ще ми вкарва колата си разбира от работата и предполагам ще разбере какъв е воланът.
Мерси много на помогналите и пак се извинявам, ако не съм се изразил точно в първият и вторият си пост.
Офф.
Искам да попитам за да не отварям нова тема, защото най-вероятно ще си взимам нафта от приятел на майка ми, който и е и колега(кара линейка на бърза помощ), дали ако нафтата не е разреждана с олио и прочие, ще имам проблеми.
И ако някой е горе-долу наясно с цените в Германия, да ме ориентира за Бмв 530д 193 коня,2001-2002г., горе-долу колко пари вървят, не говориме за някаква кочина на 300-400 хил. км, а за горе-долу запазена.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Ако разбирам правилно,искаш да подмениш волана с такъв с цепка или М-ков,ако колата не дойде с такъв?А по-въпроса с нафтата,ако найстина е от линейка,невиждам проблем,но трябва да си много сигурен в това..иначе не рискувай.
Цените в Германия се различават доста от тези тук(особенно от тези на Горубляне),зависи какви екстри търсиш..Примерно ако искаш прилично 530d 2002,с доволно екстри (М-волан и пакет може
) на не много километри,може и 12 000Евро да струва(без проблем)Но това зависи,какво точно търсиш и какви глезотий искаш.
Успех
Цените в Германия се различават доста от тези тук(особенно от тези на Горубляне),зависи какви екстри търсиш..Примерно ако искаш прилично 530d 2002,с доволно екстри (М-волан и пакет може

Успех

9 мнения
• Страница 1 от 1