Новобранци :)
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Новобранци :)
Знаете ли някакви клипчета с хора,които за първи път карат кола?Много ще е интересно,но не успях да намеря
Днес в Красавицата и отличникът по БТВ един за първи път кара кола при това един грозен мерджан
даваха го отвътре и беше голяма панировка
TorrentLink=>>DATA.BG

TorrentLink=>>DATA.BG
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
няма да ме е срам да призная че и аз го гледах.
по твоя въпрос нищо няма да кажа ама при такъв инструктор и аз бих се вдървил
по твоя въпрос нищо няма да кажа ама при такъв инструктор и аз бих се вдървил

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
тоз Мерцедес е доста известен, отдавна се върти из улиците с това "У" на тавана.
Колкото до първо кормуване, мнозина са били в това положение. Аз се качих при -12 С, за първи път зад волана, след като измих с ледено студена вода всички прозорци и фаровете, сега се чудя, какво ми е било тогава. Сняг, лед, неизчистени малки улици, коловози...
Сега ми е смешно, но тогава...
шаш и паника.
А гаджето добре водеше курса, само дето имаше новобранец зад волана, видимо доста въртеше волана на зиг-заг

Колкото до първо кормуване, мнозина са били в това положение. Аз се качих при -12 С, за първи път зад волана, след като измих с ледено студена вода всички прозорци и фаровете, сега се чудя, какво ми е било тогава. Сняг, лед, неизчистени малки улици, коловози...

А гаджето добре водеше курса, само дето имаше новобранец зад волана, видимо доста въртеше волана на зиг-заг

Да караш Peugeot е страст!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
5 мнения
• Страница 1 от 1