NON OEM Navigation for e39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- calco
- Потребител
-
- Кара: хубави работи
- Мечтае да кара: още по-хубави работи
NON OEM Navigation for e39
Някой знае ли нещо повече за тази навигация? http://www.bimmernav.com/store/catalog/ ... m-237.html
Изглежда добре и май работела добре...
Знае ли някой, къде може да се купи в БГ това нещо?
Изглежда добре и май работела добре...

Купувам Range Rover от 1996 до 2000 г.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: NON OEM Navigation for e39
В БГ не можеш да си купиш такава от никъде.
Нали се сещаш, че на тази цена ще има мито и ДДС, което предполагам си сметнал!? Също така, едва ли търговец ще ти го даде на цената, която му е излязло на него, така че дори и да го намериш в БГ, цената ще е...сещаш се.
И такова нещо да си сложиш в Е39-ката...де да знам, прекалено циганийка ми се вижда
Нали се сещаш, че на тази цена ще има мито и ДДС, което предполагам си сметнал!? Също така, едва ли търговец ще ти го даде на цената, която му е излязло на него, така че дори и да го намериш в БГ, цената ще е...сещаш се.
И такова нещо да си сложиш в Е39-ката...де да знам, прекалено циганийка ми се вижда

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
calco написа:Някой знае ли нещо повече за тази навигация? http://www.bimmernav.com/store/catalog/ ... m-237.html
Изглежда добре и май работела добре...Знае ли някой, къде може да се купи в БГ това нещо?
Инес ауто в София имаха за БМВ (Е39 и Е46 ) доста отдавна такава подобна мултимедия и навигация... но сега незнам, имат си и сайт.... супер е тази навигация.... оригинала пред нея е като радио VEF

Последна промяна LUCIFER'S на 02 Сеп 2010, 20:37, променена общо 1 път
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Опитах да получа повече инфо за този продукт от две фирми, които го предлагат на сайтовете си. Ето и единият отговор: "Това е нов модел който е в процес на тестване , имаме само за E46. Продажби за Х5 и Е39 ще има след 14 дни. Срока на доставка е 10 работни дни. Ние сме вносители и не осигуряваме монтаж. Ако се плати цялата сума можете да получите 15% отстъпка с която да си осигурите цената на монтажа".
От другата фирма също ме пратиха "след 15 дни" преди месец. С други думи - още няма доставка и няма монтаж.
Иначе добре изглежда, функции колкото искаш, но трябва "око да види, ръка да пипне".
От другата фирма също ме пратиха "след 15 дни" преди месец. С други думи - още няма доставка и няма монтаж.
Иначе добре изглежда, функции колкото искаш, но трябва "око да види, ръка да пипне".

- calco
- Потребител
-
Един познат си беше взел такава навигация от същата фирма за Шкода Октавия 2008-ма...
В интерес на истината работеше много добре, единствено телевизора не бачкаше хубаво - т.е. прекъсваше...
Всичко друго си беше на 6! Познати от Англия са си слагали такава на Е39 и знам, че бачка добре. Проблема е, че искам да я купя от тук заради гаранцията. Седи и пасва много добре...
В интерес на истината работеше много добре, единствено телевизора не бачкаше хубаво - т.е. прекъсваше...
Всичко друго си беше на 6! Познати от Англия са си слагали такава на Е39 и знам, че бачка добре. Проблема е, че искам да я купя от тук заради гаранцията. Седи и пасва много добре...
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега аз на това му казвам китайска бижутерия. Ако ще и крокодили да подскачат по тоз екран...Все пак е39 си е концепция 95 година....А в Англията не знам кой ша даде 500 паунда за такова нещо, при положение, че има за по 1000 паунда цяла кола.
- BhO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530da touring
Има два модела
единият е на Dynavin и на Hualingan . Очаква се и трети на Timelesslong.
В е46 немският форум за динавин има тема от 100стр.
Първите монтирани системи имаха неприятно жужене което е отстранne.
За е39 Dynavin пуснахa или по-точно поръчваш и чакаш системата.
Проблема на Dynavin е че екранчето е много малко. И доста хора са се
пренасочили към Hualingan.
тук може да се види Hualingan монтиран на е39.
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1436125&page=47
Това е вносител на Dynavin. Беше писал в немският е39форум че ще ги продава и монтира.
http://www.bmwcardesign.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=99&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=78&lang=de
Ето и братушките се интересуват яко:
http://www.e39club.ru/forum/showthread.php?t=7298&page=56
Най-големият проблем обаче и на двете системи е че не може да замести големият бордкомп.
Иначе останалите неща които ги има като функция само в някоя по нова кола може да ги намерите.
А за колегата с 1000 паунда. може ли да каже защо в ebay оригиналните навита с кабели комп и т.н. не падат под 1500 евро
единият е на Dynavin и на Hualingan . Очаква се и трети на Timelesslong.
В е46 немският форум за динавин има тема от 100стр.
Първите монтирани системи имаха неприятно жужене което е отстранne.
За е39 Dynavin пуснахa или по-точно поръчваш и чакаш системата.
Проблема на Dynavin е че екранчето е много малко. И доста хора са се
пренасочили към Hualingan.
тук може да се види Hualingan монтиран на е39.
http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1436125&page=47
Това е вносител на Dynavin. Беше писал в немският е39форум че ще ги продава и монтира.
http://www.bmwcardesign.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=99&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=78&lang=de
Ето и братушките се интересуват яко:
http://www.e39club.ru/forum/showthread.php?t=7298&page=56
Най-големият проблем обаче и на двете системи е че не може да замести големият бордкомп.
Иначе останалите неща които ги има като функция само в някоя по нова кола може да ги намерите.
А за колегата с 1000 паунда. може ли да каже защо в ebay оригиналните навита с кабели комп и т.н. не падат под 1500 евро
- sadex5
- ентусиаст
-
Брат не знам за къде говориш 1500 евро за навигация, просто ти казвам самата реалност каква е, това е една тъпа китайска играчка, направена за БМВ, и именно щото е за БМВ струва тези пари, а ти си мислиш, че е стока. То вярно, че и на американската совалка чиповете и са вече китайски, но това не значи нищо.
Пък като гледам именно братушките го плюят ама
Като те кефи слагай го, няма кво да му мислиш. Като си на ти с ибей, покажи ми някой, продал повече от 20 такива артикула да кажем.
Пък като гледам именно братушките го плюят ама

Като те кефи слагай го, няма кво да му мислиш. Като си на ти с ибей, покажи ми някой, продал повече от 20 такива артикула да кажем.
- BhO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530da touring
За съжаление обаче на пазара за нашите стари кошници няма
нищо което да наподобява оем look освен китайските .
Цената е толкова колкото я определя пазарът. Копчетата били щракали гадно, ми ще щракат
ама оригинална навигация ако нямаш и искаш да си сложиш струва толкова колкото казах.
Това е положението и под тая цена повечето неща са крадени даже и голяма част от купувачите
да си мислят че са дали много пари.
За е39 специално dynavin все още е само на предварителна поръчка. за е46 се продава още от юни и доста
хора си ги изпонакупиха и част от тях си
що са избързали и са се превърнали в бета тестери... и така.
Аз лично ще изчакам докато минат поне няколко месеца тестове и дано да успеят да подкарат и борда и тогава ще решавам.
Иначе от оригиналното по-добро няма но просто както казах за моята кола специално не се изплаща и жълтурковците
наистина предлагат за мен една добра алтернатива.
нищо което да наподобява оем look освен китайските .
Цената е толкова колкото я определя пазарът. Копчетата били щракали гадно, ми ще щракат
ама оригинална навигация ако нямаш и искаш да си сложиш струва толкова колкото казах.
Това е положението и под тая цена повечето неща са крадени даже и голяма част от купувачите
да си мислят че са дали много пари.
За е39 специално dynavin все още е само на предварителна поръчка. за е46 се продава още от юни и доста
хора си ги изпонакупиха и част от тях си

Аз лично ще изчакам докато минат поне няколко месеца тестове и дано да успеят да подкарат и борда и тогава ще решавам.
Иначе от оригиналното по-добро няма но просто както казах за моята кола специално не се изплаща и жълтурковците
наистина предлагат за мен една добра алтернатива.
- sadex5
- ентусиаст
-
Колега виждам че си в Австрия. Е там проблем ли е направо да смениш колата
Айде за джанти, гуми да дадеш пара, ама за тва....Не казвай, че Гарминската навигация не те устройва

Айде за джанти, гуми да дадеш пара, ама за тва....Не казвай, че Гарминската навигация не те устройва

колега не први тази глупост толко пара за нищо смени колата за тези пари
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
blgrad написа:колега не први тази глупост толко пара за нищо смени колата за тези пари
Абе човек,ти няма ли да пуснеш едно смислено мнение в тоя форум ???
Погледни си всичките мнения и ми кажи в кое точно от тях виждаш някакъв смисъл .....
- calco
- Потребител
-
Ако автомобила няма заводски СД ченджър или диск, мисля че си струва и е много по-добре, отколкото да махнеш заводското радио и да сложиш от онези грозните приставки с обикновенно СД.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Ми колеги това китайско чудо е готино. Плюс това е единствения неоригинален монитор дето пасва точно в мястото на таблото. Иначе ако искате нещо подобно трябва да е с ония изкачащите монитори нагоре.
- strahil95
- Потребител
-
- Кара: E 46 320D 03 Automatic
- Детайли за колата: 2003
Automatic
Ами аз си поръчах директно от производителя за Ауди ТТ през април 2010. http://www.dvdplayer.com.cn
Цената беше 350$+90$ доставка (признават само DHL), - оттук нататък всеки може да си прави сметката колко мито ще плати но в най лошия (скъпия) случай 550 $. Монтираха ми го за още 50 лева ( и се радвам че не тръгнах сам да се мъча - при всички положения щеше да ми отнеме много време поне за ТТто,
Предполагам за Е39 цената няма да е по различна (ако не и по ниска).
Системата се държи добре - единсвено тунера е по слаб - но напомням че говоря за ТТ 2007, където оригиналната система е с два тунера и 2 антени, и оттам идва несъответствието.
Ползвам я от 6 месеца и нямам оплаквания.
Операционната система е WIN 5.0 в този смисъм известните навигации си вървят безпроблемно (аз съм с IGO). Всъщност ако искате за 10 или 20 долара ще ви изпратят и сд карта с инсталирана навигация по избор Том том или ИГО.
ТV, DTV и камера за обр виждане - цената за тези периферии (камера, тв антена и тн) е отделна не съм поръчвал така че не зная как се държат тези функции на практика
На кратко - системета си има всичко което си поискате и може да се надгражда.
Засега се дъжи добре (с изключение на Тунера който приема по зле при слаб сигнал - с уговорката че говорим за ТТ с две антени фабрично) При БМВ не очаквам такъв проблем.
Най добре влезте в саита и се свъжете директно с китайците.
Надявам се че съм бил от полза за интересуващите се
Цената беше 350$+90$ доставка (признават само DHL), - оттук нататък всеки може да си прави сметката колко мито ще плати но в най лошия (скъпия) случай 550 $. Монтираха ми го за още 50 лева ( и се радвам че не тръгнах сам да се мъча - при всички положения щеше да ми отнеме много време поне за ТТто,
Предполагам за Е39 цената няма да е по различна (ако не и по ниска).
Системата се държи добре - единсвено тунера е по слаб - но напомням че говоря за ТТ 2007, където оригиналната система е с два тунера и 2 антени, и оттам идва несъответствието.
Ползвам я от 6 месеца и нямам оплаквания.
Операционната система е WIN 5.0 в този смисъм известните навигации си вървят безпроблемно (аз съм с IGO). Всъщност ако искате за 10 или 20 долара ще ви изпратят и сд карта с инсталирана навигация по избор Том том или ИГО.
ТV, DTV и камера за обр виждане - цената за тези периферии (камера, тв антена и тн) е отделна не съм поръчвал така че не зная как се държат тези функции на практика
На кратко - системета си има всичко което си поискате и може да се надгражда.
Засега се дъжи добре (с изключение на Тунера който приема по зле при слаб сигнал - с уговорката че говорим за ТТ с две антени фабрично) При БМВ не очаквам такъв проблем.
Най добре влезте в саита и се свъжете директно с китайците.
Надявам се че съм бил от полза за интересуващите се
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2