Самозатъмняващи огледала,видове и модели..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Самозатъмняващи огледала,видове и модели..
Доста малко има писано за тях,някой ако има нужната информация за моделите предлагани в е36 нека поства в темата със снимки
На мен познанията ми стигат до там че са няколко модела,само със затъмняване,със датчик за гаражна врата,с 5 кабела,с незнам си колко кабела..нищо повече
Темата е подбудена от идеята да си закупя такова огледало,но като незнам какво да търся
Предполагам може да стане интересна тема
На мен познанията ми стигат до там че са няколко модела,само със затъмняване,със датчик за гаражна врата,с 5 кабела,с незнам си колко кабела..нищо повече

Темата е подбудена от идеята да си закупя такова огледало,но като незнам какво да търся

Предполагам може да стане интересна тема

Re: Самозатъмняващи огледала,видове и модели..
Общо взето всички вършат една и съща работа и това за мен е една от интересните екстри, с които да си зарадваш автомобилчето.
Аз съм с такова огледало само че от е39, самозатъмняващо + онзи червения диод долу, който съм свързал към алармата и мига когато колата е заключена.
На теб трябва ли ти с дист. за гаражна врата, с компас или с нещо друго конкретно или ти трябва единствено заради функцията самозатъмняване ?
Аз съм с такова огледало само че от е39, самозатъмняващо + онзи червения диод долу, който съм свързал към алармата и мига когато колата е заключена.
На теб трябва ли ти с дист. за гаражна врата, с компас или с нещо друго конкретно или ти трябва единствено заради функцията самозатъмняване ?
2 мнения
• Страница 1 от 1