Въпрос за катализатор на 318и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: Въпрос за катализатор на 318и
Изтърбушването не е най-удачното решение,защото част от газовете трябва да се връщат,колкото и странно да ви звучи.
За това се слага заместител,резонатор или пък ако искате го наречете ускорител...
За това се слага заместител,резонатор или пък ако искате го наречете ускорител...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Ако си сложа просто права тръба ще има ли разлика във вървенето .. или пък направо някой да ми препоръча сервиз в Пловдив

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Radoslav318i написа:Ако си сложа просто права тръба ще има ли разлика във вървенето .. или пък направо някой да ми препоръча сервиз в Пловдив![]()
Брат,ако го знаеш На свещи на бул.Македония точно след ресторанта фактически като минеш светофара веднага в ляво и там има сервиз който ги изкупуват и имат и резонатори !
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Мерси колега ама може ли по просто да ми го обесниш, защото съм от Асеновград и улиците не ги знам много по имена..

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
delas_328 написа:добре де ако се отреже и се завари траба на мястото на катализатора няма ли да е по добре кво ще стане ако не е резонатор![]()
Един приятел монтьор има 320 без ванос и само ми каза че го е избушил и си го е качил пак,това не е ли вариянт също ?
От самото начало темата ти противоречи на правилата, но я оставих, защото мислех, че си на зор и явно нищо не разбираш. Срамота е обаче тия въпроси, дето почна да ги задаваш да не погледнеш в търсачката, има тонове теми.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2