Проблем с лампичката на ключа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с лампичката на ключа
Здравейте,
Имам нужда от малко помощ за смяна на батерията за лампичката "диода" на ключът за запалването.
Успях да го разглобя, но ми е доста трудно да го сглобя отново. Един 3 годишен, двукрак фактор ми попречи да видя каква е била оригиналната сглобка и сега се затруднявам доста. Ако някой се е занимавал с тази операция моля за помощ.
Благодаря предварително!
Имам нужда от малко помощ за смяна на батерията за лампичката "диода" на ключът за запалването.
Успях да го разглобя, но ми е доста трудно да го сглобя отново. Един 3 годишен, двукрак фактор ми попречи да видя каква е била оригиналната сглобка и сега се затруднявам доста. Ако някой се е занимавал с тази операция моля за помощ.
Благодаря предварително!
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Re: Проблем с лампичката на ключа
На половинката без бутончето слагаш пружинката,върху нея слагаш "пластинката" и поставяш крушката.Батерииката я слагаш в "бутончето" и затваряш(съединяваш) 2те половинки...Ако все пак не си разбрал пиши да дообеснявам или да ти го нащракам с фотоапарата 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
Re: Проблем с лампичката на ключа
Проблема е че самата пружинка незнам как да я поставя. Дай ми малко повече инфо. Много ще съм ти благодарен!
4 мнения
• Страница 1 от 1