дайте идея за музика в е30
Модератор: Icco
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
дайте идея за музика в е30
значи положението е следното:
колата е бмв е30 2 врати купе
има цд сони с мп3 4*50 на 1ч месец е чисто ново
има отпред некви заводски колонки долу в краката
от зад има елипси 4 лентови сони х-плуд пише на тях 60вата
имам усилвател сони 4 канален + 2 канала за суб не е сила даже е слаб нз колко вата е ама бушона му е 30а.понеже цд то не може да захрани добре елипсите съм ги вързал през усилватела като съм го усилил малко под половината.свири прилично.
проблема при мен е че ми е плътен багажника и малка туба 10 или 12 не се чува в купето а само клати номера.за да има ефект трее да фърла маса пари за голяма туба и як усилвател за да постигна звук които некои пич с голф има с тубичка и усилвател за 200 лв просто защото е хечбек та мисълта ми е дали ще стане добре ако от зад на кората сложа два говоритела 8 лпф или хпф и на мястото на заводските говорители отпред сложа некви 2 лвнтови малки но яки колонки(малки щото гнездото е малко) при този вариянт елипсите които имам отпадат.
мисла си и др една туба малка но в купето зад задната седалка и всичко др остава по старому?идеята ми е да направа музиката по добра като не си сменям усилватела и не си избушвам седалката вие кво ще кажете?
колата е бмв е30 2 врати купе
има цд сони с мп3 4*50 на 1ч месец е чисто ново
има отпред некви заводски колонки долу в краката
от зад има елипси 4 лентови сони х-плуд пише на тях 60вата
имам усилвател сони 4 канален + 2 канала за суб не е сила даже е слаб нз колко вата е ама бушона му е 30а.понеже цд то не може да захрани добре елипсите съм ги вързал през усилватела като съм го усилил малко под половината.свири прилично.
проблема при мен е че ми е плътен багажника и малка туба 10 или 12 не се чува в купето а само клати номера.за да има ефект трее да фърла маса пари за голяма туба и як усилвател за да постигна звук които некои пич с голф има с тубичка и усилвател за 200 лв просто защото е хечбек та мисълта ми е дали ще стане добре ако от зад на кората сложа два говоритела 8 лпф или хпф и на мястото на заводските говорители отпред сложа некви 2 лвнтови малки но яки колонки(малки щото гнездото е малко) при този вариянт елипсите които имам отпадат.
мисла си и др една туба малка но в купето зад задната седалка и всичко др остава по старому?идеята ми е да направа музиката по добра като не си сменям усилватела и не си избушвам седалката вие кво ще кажете?
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
оная маймуна моя приятел ВИЛИ дето беше на екото БМВПОУЕР_М5 може да то помогне.Са идиота ше дава 1500 лева за музика

ТДС - Турбо Див Селянин
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Пробвай да сложиш 1 или 2 free air баса на задната кора или ако имаш възможност (по-добре според мен) е на кората които да имат кутия под тях т.е. да свирят в затворен обем.
Bavarishe 1500лв. не са много пари за кар аудио особено ако искаш да правиш нещо качествено.
Bavarishe 1500лв. не са много пари за кар аудио особено ако искаш да правиш нещо качествено.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
tonkata написа:не ми помагаш много
у неговата смени долу отпред колоните и с елипсите(май са като твойте свири кукла).Щайгата му е с два усилватела.Имаше басче 15 на кората,но нещо не правеше кеф.Сложи и 12-ка в туба пак не беше добре.Остави само 12-та и свиреше супер,но болния мозък иска некфи други простотий.При теб доколкото забелязах вътрешното пространство не е колкото в е-34 и само елипсите свират страшно смятам,че едно добре барното басче и хубави колони от пред ше свършат супер работа.
А аз забелязах,че баварците,с колкото и силна музика да са като са затворени от вън не се чуват силно

ТДС - Турбо Див Селянин
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
сложиш 1 или 2 free air баса
кво е фри аир бас

- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
така...музика в е30...
правиш басс с говорител 12`` Hertz,отзад на кората 2 елипси пак Hertz,острани във вратите 13-ки Hertz,и за пищялки взимаш едни малки говорителчета,приличат на капачки от Кока-Кола,с разликата,че струват 100+ лв.
и взривяваш колата качествено
... за усилвател ще ти напиша след няколко дни,защото трябва да проверя...това е от мен засега...
правиш басс с говорител 12`` Hertz,отзад на кората 2 елипси пак Hertz,острани във вратите 13-ки Hertz,и за пищялки взимаш едни малки говорителчета,приличат на капачки от Кока-Кола,с разликата,че струват 100+ лв.

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
явно не си ме разбрал нямам финансова възможност за друг усилвател и туби искам да знам дали с 2 * 8 бас на кората ще се получи горе долу добре 

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Здрасти Тонка аз съм Вили та free air bass означава бас който не е в кутия а на тебе една петнайска PIONEER между елипсите на кората ще ти бъде perfect или една дванайска пак става
Има дванйски на PIONEER в технополис и ако не се лъжа струва 138 лева 

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
не искам да режа кората в средата щото тряя да режа и много желязо под нея+тва 15ка абсурт даже мисла че и дванаиска няма да се хване затва питам за 2 осмици на мястото на елипсите

- Cuba.Libre
- кандидат ентусиаст
-
хммм...ако сложиш 8-ци не очаквай бас...
...наистина идеята за 15`` или 12`` е добра....вземи си българска 12`` - струва 51 лв
кой квото иска да си приказва,говорителят си е добър...

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ТОНКА
агнето цяло и вълка сит НЕМА ТЪКЪВ ФИЛМ няма да може да направиш готина музика трябват жертв инямаш място няма музика
и аз нямах място и разкарах усилвателя и тубата
Решавай си Моя съвет е акто нямаш място хубави 3-4 лентови колони
и това е и хубава предна линия ДЛС например
агнето цяло и вълка сит НЕМА ТЪКЪВ ФИЛМ няма да може да направиш готина музика трябват жертв инямаш място няма музика
и аз нямах място и разкарах усилвателя и тубата
Решавай си Моя съвет е акто нямаш място хубави 3-4 лентови колони
и това е и хубава предна линия ДЛС например
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
моят съвет е да си вземиш една 12 и да сия монтира6 директно на облегалката на задната седалката без каса-свири много добре и не заема подщи никво място.Препоръчва се за коли с цял багажник-както е БМВ
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2