Проблем със парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със парното
Значи двигателя ми е сменям.Мотора е 1.8 ис като е сложен пак 1.8 ис. като е студено времето и пуснеш да духа студена духа топло.като пуснеш да духа топло пак духа топло.Някой знае ли от къде може да е проблема.92 е колата със климатика със врътките съм макар че климакомпресора го няма.И да попитам също бобините от 1.6 и 1.8 моторите стават ли на 1.8ис мотора.Благодаря предварително
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Проблем със парното
За парното нещо не можах да ти разбера въпроса. Искаш да кажеш че както и да го пуснеш, все топло духа
За бобините... би трябвало да стават, но сигурно ще са слаби. Най-добре си намери от IS или пък може да направиш лек ъпгрейд - с бобини от м50, м52, и т.н. Мотора ще "живне" малко. Братовчед ми точно такава процедура се кани да прави

За бобините... би трябвало да стават, но сигурно ще са слаби. Най-добре си намери от IS или пък може да направиш лек ъпгрейд - с бобини от м50, м52, и т.н. Мотора ще "живне" малко. Братовчед ми точно такава процедура се кани да прави

- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
Значи колега студено духа само от духалката на таблото трябва да преместиш да духа там и тогава ще духа студено
Ел. вентили на парното?
Щом духа винаги топло, значи радиатора в купето винаги е топъл. А той е топъл защото вентила е отворен.
Виж си ел. вентилите, които са отпред до сервото на спирачките.
Щом духа винаги топло, значи радиатора в купето винаги е топъл. А той е топъл защото вентила е отворен.
Виж си ел. вентилите, които са отпред до сервото на спирачките.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
има едни ел. магнитни клапан . може да е блокирал
бобините за М42 са по различни от това при М40Б16/18 така че или си намери от ис или слагаи от онези с лулите от M50/52/60/62 etc. имаше тема даже някъде как става
бобините за М42 са по различни от това при М40Б16/18 така че или си намери от ис или слагаи от онези с лулите от M50/52/60/62 etc. имаше тема даже някъде как става
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
6 мнения
• Страница 1 от 1