Tърся М5 Е39 за сверка...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Tърся М5 Е39 за сверка...
Чудя се защо още не си я качил на диното при Тони(Келеша), след като си пробвал Z3-ката му, да се види поне колко кончета има?? Разбирам че си фен на стартовете, доста коли си пробвал, ако искаш може да се пробваш и с АУДИ РС6 2003г, но само утре е във ВАРНА.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Митя, брат ми, ти си барнал златната кокошка, единствения екземпляр, който погрешно са направили по-мощен и вървежен
Извинявай, ама то не бяха сравнения, то не бе чудо.... Z3М - 6 цилиндъра, М5(е39) - 8 цилиндъра...
http://www.youtube.com/watch?v=Bmne2qPcuOo
Нито някой ти завижда, нито нищо, ама то твойто изхвърляне почна още с първия ти пост в е39 подфорума. Карай там колкото можеш и тва е, кво толко... Що да търсим под вола теле..? Пък ако нещо -всяка година си има събор - сверки колкото щеш.
Поздрави!

Извинявай, ама то не бяха сравнения, то не бе чудо.... Z3М - 6 цилиндъра, М5(е39) - 8 цилиндъра...
http://www.youtube.com/watch?v=Bmne2qPcuOo
Нито някой ти завижда, нито нищо, ама то твойто изхвърляне почна още с първия ти пост в е39 подфорума. Карай там колкото можеш и тва е, кво толко... Що да търсим под вола теле..? Пък ако нещо -всяка година си има събор - сверки колкото щеш.
Поздрави!
Обаче сектата е голяма работа, не може нещо да е по силно от М.....Кое ми е изхвърлянето, казвам ви реални гонки с мерени коли как са се развили, не си измислям, нито сравнявам по разни каталожни данни и ала бала, за мене също е интересно как така върви толкоз тая кола?И какво като е 6 цилиндъра Z3-тo?Виждал съм го на живо да дава 13.6, салбо ли е това според теб?За събора, ще видим, много време има до тогава, всичко може да се случи!
Относно РС6, ще го пробвам с удоволствие, ако ви е удобно утре вечер, 10 и 30 на лукоила на магистралата в посока софия!Потвърдете само за да знам дали да ходя, щото живея на другия край на града и не ми се разкарва напразно!
Относно РС6, ще го пробвам с удоволствие, ако ви е удобно утре вечер, 10 и 30 на лукоила на магистралата в посока софия!Потвърдете само за да знам дали да ходя, щото живея на другия край на града и не ми се разкарва напразно!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
Ба... секта... Става въпрос за някаква колегиалност и уважение. Това е технически подфорум за проблеми и решенията им, не за кой колко го вади чрез колата си. Друг е въпроса ако наистина има нещо странно в тази конкретна кола и ти искаш да си го изясниш - примерно дали диференциала не е сменян ... Но подходът е друг... а и не е толкова сложно да се позамислиш. В противен случай просто искаш да се изхвърляш. Ние с 520-ките поне така си го обясняваме 

- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Еми тя колата може и да е пипана, без да знае човека. Принципно подбни сток коли позволяват доста интервенции, които няма да качат толкова много мощността, колкото ще подобрят еластичността на двигателя. Примерно различни инжектори, колектори, модификация на софтуера, валове ( които надали има конкретната, защото на ниски започват да прекъсват много ) и тн. Може пък и да върви много конкретния автомобил, повече от фабрично.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
eddy написа:...Примерно различни инжектори, колектори, модификация на софтуера, валове ...
Тези неща ги пропускаме поради факта, че вече са ги пипали хора, които разбират.
Ние с 520-ките поне така си го обясняваме
Значи подхода ми е грешен дотам че като си пуснах темата взех да се обяснявам на вас със 520-ките защо ми трябва М5 за сверка

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Ок,за сега заключвам темата за да не продължавате да се дъвчете . mityo105 - от теб искам като направите сверката да ми пуснеш едно Л.С. и ще отключа темата,за да обявиш резултата. Ако не го направиш - "служебна загуба" бил си на 3 автобуса след М-ката
Видео материалите са за предпочитане

Видео материалите са за предпочитане

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Дата и час: 17 Дек 2013, 22:28
изключвател написа:Здравей колега,понеже през далечната 2010г. ти заключи една разгорещена и спорна тогава тема M5 Е39 vs Alpina B10V8 viewtopic.php?p=2379327 и тъй като вече имаме напълно естествена развръзкаблагодарение на колегата In Memoriam и неговото видео с Mityo - http://www.youtube.com/watch?v=tpecOHD9 ... 3A&index=1 ще те помоля да я отключиш и да сложиш клипа,за да няма повече спекулации по въпроса!!!Ако може да остане пак заключена,за да няма присмиване и оплюване,понеже колегите след старта са си стиснали ръцете по спортменски!!!
Благодаря ти предварително!!!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3