Колебая Се Помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: Колебая Се Помогнете
"Ако си вземе is-ка може и от рано да откаже марката "
Изказа се брато.. Аз пък съм на същото мнение за 20-ката
Ако ще се кара 6-так трябва да е над 2.5, другото е компромис. А ИС-а в ниските е по-силен от 20-ката !
Момчето да вземе читавото БМВ, тва е
Изказа се брато.. Аз пък съм на същото мнение за 20-ката

Момчето да вземе читавото БМВ, тва е

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
все пак ако взимаш е39 имай на предвид ,че е доста по скъпа за подръжка!!зависи какво искаш возия(е39) или гъзария(е36)
а пък ако исакш и двете най добре си вземи 528i e39 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
Към автора на темата:
Приятел, надявам се си разбрал, че отговора на въпроса ти зависи от гледната точка на запитания - и за 4 страници отговори, трябва вече да си се ориентирал, ако не какво искаш, то поне какво представляват двете коли ( E36 325i coupe / E39 523i ).
Не накратко
: Е36 325i ще бъде по-стара, със значително по малко екстри и по-евтина. Вс.знаят , че 325i е мн. приятна за каране, значително по-лека от Е39, и по-евтина за подръжка.
Е36 вози стегнато, и някаква особенна возия не бива да очакваш
* мое лично мнение: - Е36 е за млади хора, със по-скромни доходи, и ако не те плашат възрастта, и проблемите от това какво е видяла тази 325i-ца - това е колата
. НО - 192к.с. + задно предаване, не е комбинация за 18 годишен.
В Е39 ще ти е по-широко, значително по-удобно, екстрите са доста, возията ще е друга, но колата е по-тежка, и ако се спреш на нея скоро ще разбереш замисъла на 5-тицата. Колата е по-скъпа за подръжка от където и да я погледнеш, но това си е луксозен седан така че...
* мое лично мнение: - Е39 не е за 18 годишен. Изключения няма. Осебенно със 200к.с. под капака.
** Не си писал откъде си, но разхода в града и на двете ще е над 12-13л/100. Автоматика 1-2л. отгоре.
*** Която и да вземеш, ще налееш пари в нея бъди сигурен.
Колко, и в коя точно зависи от теб и от това колко ще е читава избранницата.
**** Един вариант и от мен върху който да помислиш. Вземаш си Е36 с по-малък двигател. Свикваш на карането
, усещаш поддръжката
, караш я ПОНЕ ЕДНА ЗИМА да усетиш първите емоции с BMW на сняг, и после си вземай каквото искаш.
Приятел, надявам се си разбрал, че отговора на въпроса ти зависи от гледната точка на запитания - и за 4 страници отговори, трябва вече да си се ориентирал, ако не какво искаш, то поне какво представляват двете коли ( E36 325i coupe / E39 523i ).
Не накратко

Е36 вози стегнато, и някаква особенна возия не бива да очакваш

* мое лично мнение: - Е36 е за млади хора, със по-скромни доходи, и ако не те плашат възрастта, и проблемите от това какво е видяла тази 325i-ца - това е колата

В Е39 ще ти е по-широко, значително по-удобно, екстрите са доста, возията ще е друга, но колата е по-тежка, и ако се спреш на нея скоро ще разбереш замисъла на 5-тицата. Колата е по-скъпа за подръжка от където и да я погледнеш, но това си е луксозен седан така че...
* мое лично мнение: - Е39 не е за 18 годишен. Изключения няма. Осебенно със 200к.с. под капака.
** Не си писал откъде си, но разхода в града и на двете ще е над 12-13л/100. Автоматика 1-2л. отгоре.
*** Която и да вземеш, ще налееш пари в нея бъди сигурен.

**** Един вариант и от мен върху който да помислиш. Вземаш си Е36 с по-малък двигател. Свикваш на карането

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
DirtySouth написа:blacksapphire написа:Тва, че 5ци се карат предимно от по-възрастни хора, не би трябвало да го спира. Всеки с вкуса си, имал съм 8 5ци (e34 до e60) и 2 3ки (е36 325i и е46 330ci)
E36 e за хора, които не гледат возия и комфорт, а по-скоро визия и няква набедена рацерска слава(да не ми се обиди някой) Най-масовото бмв, а е мн далеч от концепцията какво трябва да е едно бмв, предвид имиджа на марката.
Ето ти една бавна и тежка 5ца за чичковци какво прави на купето, което си си набелязал.http://www.youtube.com/watch?v=9ToefZwLSO8
Според мен, тези коне са ти много като за първа кола, ако държиш толкова на марката и задното предаване, започни с нещо четирицилиндрово.
Дам и отзад излиза астрата дето е с 1000 кубика под вас и ви разцепва и двамата .... Само се чудя колко още бмв-та трябва да смениш за да разбереш че БМВ не е за драг и истинския кеф е в завоя ,а повярвай ми моето е36 масово и гадно е доста по стабилно . плавно и контрулирано влиза в завоя отколкото твоята лимитирана е39ка
Последното нещо, което правя с колите си, е да ги зоря на прави отсечки.

Извинявам се за офтопика.
Незнам защо си се ориентирал към тези мотори...лично аз за 5-цата бих взел само 3-литровия дизел или 2.8 бензин...мисля че е ясно защо...а като притежател на 20-ка Е36 скачай направо на 2.8 харчи по малко, а имаш и доста по голям вървеж.
Последна промяна Savy на 26 Авг 2010, 9:28, променена общо 1 път
- BMW 645ci
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M Power
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Към автора:така и не каза за какво точно я искаш колата, защото предполагам това ще определи избора ти. Колегите ясно са описали двете коли, характеристики, и т.н., така че повече от това няма какво да се каже по темата. Аз също бях като теб - не знаех какво искам да карам, но и не знаех как искам да карам. Сега съм с ясно изградена представа и съм се спрял на определено возило. Така че помисли си много добре дали това което ще избереш ще задоволи потребностите ти. И съвет от мен - не обръщай внимание на редовната приказка "На 18 си, не ти трябват много коне". Нека накараме колегите да погледнат върху нещата от друг ъгъл, и да им покажем, че дисциплината и волята са това, което те правят истински шофьор.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Dirty M5 driveR написа:Към автора:така и не каза за какво точно я искаш колата, защото предполагам това ще определи избора ти. Колегите ясно са описали двете коли, характеристики, и т.н., така че повече от това няма какво да се каже по темата. Аз също бях като теб - не знаех какво искам да карам, но и не знаех как искам да карам. Сега съм с ясно изградена представа и съм се спрял на определено возило. Така че помисли си много добре дали това което ще избереш ще задоволи потребностите ти. И съвет от мен - не обръщай внимание на редовната приказка "На 18 си, не ти трябват много коне". Нека накараме колегите да погледнат върху нещата от друг ъгъл, и да им покажем, че дисциплината и волята са това, което те правят истински шофьор.
+1
а по темата смятам, че за теб колата е E36 ( кабрио или купе задължително

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Dirty M5 driveR написа:Към автора:така и не каза за какво точно я искаш колата, защото предполагам това ще определи избора ти. Колегите ясно са описали двете коли, характеристики, и т.н., така че повече от това няма какво да се каже по темата. Аз също бях като теб - не знаех какво искам да карам, но и не знаех как искам да карам. Сега съм с ясно изградена представа и съм се спрял на определено возило. Така че помисли си много добре дали това което ще избереш ще задоволи потребностите ти. И съвет от мен - не обръщай внимание на редовната приказка "На 18 си, не ти трябват много коне". Нека накараме колегите да погледнат върху нещата от друг ъгъл, и да им покажем, че дисциплината и волята са това, което те правят истински шофьор.

относно БМВ.. идеята е да се приеме по филосовски. да притежаваш тази кола си е призвание и повечето тук го възприемат така. когато я закупиш ще научиш много за модела които имаш и това доставя още по голямо удоволствие. Е36 определено е супер избор в този случаи.
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4