твърдо возене на комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
твърдо возене на комби
Здравейте колеги, имам проблем с комбито (е39 тдс) много друса направо е ужас всичко е сменено кадърно е направено, ама друса и то много. Бях със 17ски минах на 16 пак зле, все друса и това е. Смених амортисьори пружини отпред, както и носачите и тампоните, отзад смених възглавници и тампони на моста и пак друса и друса. Най- лошо е когато карам по неравен път направо ми трепери волана. Някой казват че щото е комби затова, е ок ама хората от бмв невярвам че биха го направили това комби е39 да вози като тезгере. Дайте акъл колеги ко да го правя направо ми писна.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: твърдо возене на комби
kalin_peev написа:Здравейте колеги, имам проблем с комбито (е39 тдс) много друса направо е ужас всичко е сменено кадърно е направено, ама друса и то много. Бях със 17ски минах на 16 пак зле, все друса и това е. Смених амортисьори пружини отпред, както и носачите и тампоните, отзад смених възглавници и тампони на моста и пак друса и друса. Най- лошо е когато карам по неравен път направо ми трепери волана. Някой казват че щото е комби затова, е ок ама хората от бмв невярвам че биха го направили това комби е39 да вози като тезгере. Дайте акъл колеги ко да го правя направо ми писна.
Калине това нещо го прави от закъсани тампони на кривите носачи.... а причината за друсане е от твърдо окачване.... пружини най-вече. Да не си с М окачване...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
не с нормални меки и високи пружини съм тампоните са чисто нови на малките носачи, а големите носачи съм ги сменил с нови. Това неприятно тресене стана по осезаемо когато сложих всичко ново
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
колега дългите носачи са топран всичко друго е наистина истинско, може ли да е от това.
- sixkiller_89
- Потребител
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m5
Колега имах сащия проблем , настроиката на нивомата от зат ти е болката...!!! те са 2 режима транспосрт мот, и магистрал мод...и 2та ги изклучваш и колата става мека и приятна за каране...... това става само с лаптоп и пр за бмв........
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Някой знае ли с какъв софтуер се прави тази настройка на нивомата?
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
kalin_peev написа:... Смених амортисьори пружини отпред, както и носачите и тампоните...
Носачите как ти ги стягаха, на стъпала кола или на стенда? Не че не може и на стенд, стига да се подпре главината с крик.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
CONAN написа:Някой знае ли с какъв софтуер се прави тази настройка на нивомата?
И мен ме интересува по какъв точно начин се настройва задното окачване?

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
bmw_n00b написа:kalin_peev написа:... Смених амортисьори пружини отпред, както и носачите и тампоните...
Носачите как ти ги стягаха, на стъпала кола или на стенда? Не че не може и на стенд, стига да се подпре главината с крик.
да беше си на крикове подпряна на главините все едно е на гуми. А що се отнася до настройка на нивомата става с инпа
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
ъп
Е колеги май въпроса си стои все така, незнам къде е ключа за палатката все още. Ако модераторите решат вече може да трият темата, благодаря на всички които се опитаха да помогнат. 

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Re: ъп
kalin_peev написа:Е колеги май въпроса си стои все така, незнам къде е ключа за палатката все още. Ако модераторите решат вече може да трият темата, благодаря на всички които се опитаха да помогнат.
Колега, моето комби вози перфектно. Потвърждават го и хора, които карат автомобили, които уж би следвало да са с по-добра возия от БМВ. Вадиш си грешни изводи за "правилото" от твоето "изключение". Явно при теб има някакъв проблем. Струва ми се, че губиш време продължавайки да пишеш в тази тема. Отиди в сервиз на БМВ или при някой който разбира (и има необходимия софтуер) и да ти оправят колата. Не се опитвай ти да се правиш на майстор - това е БМВ, а не Лада. "Ключа за палатката" е намерен отдавна (виж например поста на sixkiller_89).
С пожелание за по-скорошно отстраняване на проблема!
Поздрави!
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
Колега Алекс благода
ря за съвета аз не се правя на майстор даже и хич, утре ще се консултирам и с други майстори.

- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колеги за мненията, ако модераторите решат нека изтрият темата, за да не заема място и да не задръстваме форума с безполезни неща
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Не каза има ли някаква промяна (ако си правил нещо) ?!
Днес смених тампони на реактивната щанга отпред и отзад,реглаж на задницата и возията чувствително се подобри(по стегната стана).
Само ,че като я заклатиш отзад на ръка( при запалено положение) доста "мека " задница има и ме съмнява амортисьорите дали не са заминали......ама ще отида да ги проверя ,може и от тях да вози твърдо.
Днес смених тампони на реактивната щанга отпред и отзад,реглаж на задницата и возията чувствително се подобри(по стегната стана).
Само ,че като я заклатиш отзад на ръка( при запалено положение) доста "мека " задница има и ме съмнява амортисьорите дали не са заминали......ама ще отида да ги проверя ,може и от тях да вози твърдо.
14 мнения
• Страница 1 от 1