Гонг на борд компютер Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Гонг на борд компютер Е39
Здравейте , Е39 520 i 98-ма година , с малкия борд компютер съм, защо като ми светне нещо на Б.К-то и няма звук, возих се при приятел с Е39 99-та без повече екстри и като му даде нещо например за изгорял габарит и звънка, дали може да е изгорял или заводски нямам
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
Re: Гонг на борд компютер Е39
Щом имаш борд ,трябва и гонг да имаш.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
И аз съм така. Веднъж даже с един приятел сваляхме пластмасите под кормилото и го видях гонга, но до сега не съм го чул да издаде звук (не че знам как трябва да звучи де, но май не съм го чувал).
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
"TEST-NR. 02" направи ли? Колега, те са два типа гонгове, едното за забравените фарове, а другото за индикацията по таблото и грешките от самодиагностиката. Едната е там където е кормилната колона, но трябва да махнеш кората отдолу, а другата ти е в километража отзад някаде. Но закакво ти е този немски Ахтунг 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
аз съм го чувал моя при 3 градуса зимата и при забравен ключ на контакта (винаги)последното е програмируема функция
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
cripti написа:Здравейте , Е39 520 i 98-ма година , с малкия борд компютер съм, защо като ми светне нещо на Б.К-то и няма звук, возих се при приятел с Е39 99-та без повече екстри и като му даде нещо например за изгорял габарит и звънка, дали може да е изгорял или заводски нямам
Може и твоя да започне да писка, само трябва да се включат с NCS-a опциите. Това е в IKE-то демек таблото, опциите са:
AKUSTIK_ABBLENDLICHT
aktiv
AKUSTIK_BREMSLICHT
nicht_aktiv
AKUSTIK_HECKKLAPPE
aktiv
AKUSTIK_RUECKLICHT
aktiv
AKUSTIK_TUEREN
aktiv
AKUSTIK_WASCHWASSER
nicht_aktiv
AUSSENTEMP_WARN_AKUSTIK
aktiv
Значи със сигурност имам, и едва ли е изгорял просто трябва от опцийте да се включи ? а относно другото за фаровете и габиритите, да ако не сам извадил ключът има някакъв кофти звук
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Гонга се намира на кората, която е над педалите от дясната страна (точно над педала на газта). Провери дали ти е там гонга и дали всички букси са на мястото си.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
cripti написа:Значи със сигурност имам, и едва ли е изгорял просто трябва от опцийте да се включи ? а относно другото за фаровете и габиритите, да ако не сам извадил ключът има някакъв кофти звук
това за фаровете е друго мисля че не е от гонга ,а от самия ключ-трябва да има зумер
гонга при теб ще се чуе при 3 градуса-както и при всички е39 ,другите опции се добавят както каза Se7ven
направи теста от таблото за гонг
9 мнения
• Страница 1 от 1