Молба за помощ - нивомата ми се развали на морето

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto

Молба за помощ - нивомата ми се развали на морето

Мнение от kamendc » 25 Авг 2010, 20:56

Колеги, аз съм от София, но днес на път за морето (някъде към Пловдив) ми светна лампичката за нивомата и колата клекна много отзад вляво. Бях с жената и детето и куп багаж и викам ще карам, няма какво да се прави.
Дойдох благополучно до Свети Влас и паркирах пред хотела, но сега се чудя да си развалям ли почивката да търся майстори, или ще мога така да се прибера до София другата седмица. Какво мога да прецакам по окачването ако карам така? Няма да вдигам голяма скорост, че си е опасничко.
В София познавам и майстор, и диагностик, и момче дето доставя части тънко (все от форума). Но ако реша да я правя тук, къде бихте препоръчали първо може би диагностика, за да видя сфера ли е или някой датчик или маркуч, и след това да я оправят? Бургас ми е най-близо, но ако трябва и до Варна мога да ида. А най-добре Несебър или Поморие.
Ще се радвам да попадна на препоръчан майстор от форума, дето няма да си каже дай сега този, понеже е на зор, да му одера кожата.
Благодаря предварително!

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: Молба за помощ - нивомата ми се развали на морето

Мнение от Ilko Ivanov » 25 Авг 2010, 21:59

Свържи се с колегата Anzak ,той е от Бургас и ще ти свърши работа кадърно ;)
На Л.С. ти изпращам номера му .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto

Re: Молба за помощ - нивомата ми се развали на морето

Мнение от kamendc » 27 Авг 2010, 22:07

проблемът го реших с нова възглавница (само от вносителя на бмв за бургас - 379 лева, ouch! :cry: ) и 30 лева труд за едно сръчно момче петьо, сервиза му е в индустриалната зона до кока-кола.
благодаря на хората, които ми да дадоха съвети на лични.

Назад към E39