Малко помощ за поплавъка на помпата в резервоара
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Re: Малко помощ за поплавъка на помпата в резервоара
Благодаря Станчев. Това ме интересуваше.
А иначе по темата - колеги не съм го рзглобил защото ми показва глупости под 20л. Чел съм няколко теми из е34/е32 и в никоя не се намери решение. Дори и с замяна с нов помня че нямаше разлика. И съм се примирил с това. Просто го разглобих заедно с резервоара и помпата му защото ги почиствах. И найстина на дъното на поплавъка имаше 1 пръст черни сополи, както и в пластмасата на помпата вътре. Но както с повечето работи който се опитвам да поправя винаги чупя нещо
И да знаете, че ако замените проводниците по които се движи поплавъка няма да ви работи повече нивомера.
ПС:Но може да си го направите да показва постоянно пълен
, нещо което скоро не ми се е случвало.
ПС: Стоянее когато видя твой пост се подхилквам като олигофрен заради тая пералня в подписа
А иначе по темата - колеги не съм го рзглобил защото ми показва глупости под 20л. Чел съм няколко теми из е34/е32 и в никоя не се намери решение. Дори и с замяна с нов помня че нямаше разлика. И съм се примирил с това. Просто го разглобих заедно с резервоара и помпата му защото ги почиствах. И найстина на дъното на поплавъка имаше 1 пръст черни сополи, както и в пластмасата на помпата вътре. Но както с повечето работи който се опитвам да поправя винаги чупя нещо

ПС:Но може да си го направите да показва постоянно пълен

ПС: Стоянее когато видя твой пост се подхилквам като олигофрен заради тая пералня в подписа

- Maratilov e34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525i
Re: Малко помощ за поплавъка на помпата в резервоара
Колеги аз в какви приклучения се хвьрлих сас тези поплаваци та нови копувах и пак ништо под 20 литра неможе да разбереш кво става в тоя резервар ту показва че има ту че нияма.Когато намалявам се дига стрелката когато ускориявам пада кам нулата и смених поплавака обаче сьштото както каза колегата под 20 литра не чакаите да отчита точно.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2