318is не пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
318is не пали
Тази седмица на два-три пъти ми държеше високи обороти на празен ход. Вчера паркирах през деня колата, вечерта се опитах да я запаля и няма палене. Някакви идеи?
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: 318is не пали
Оборотите на празен ход са по-високи от нормалните когато дърпа въздух отнякъде. В един момент може и да не запали. Това като идея. Провери си гумените въздуховоди да не са скъсани, или с хлабави връзки.
- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
ивчо3 написа:Оборотите на празен ход са по-високи от нормалните когато дърпа въздух отнякъде. В един момент може и да не запали. Това като идея. Провери си гумените въздуховоди да не са скъсани, или с хлабави връзки.
+ датчик колянов вал

- BOBO BAVARIA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 325d
- Детайли за колата: BMW FOREVER
масата на двигатела където се захваща за купето или имобилайзер контактен ключ от мн не6та може да е
бмв-то е болест за която няма лек
ситуацията беше следната както си карам и иазведнъж дига оборотите на празен ход 2000 2500 и след известно време се оправя но онзи ден като ги вдигна реших да е изгася и това ми беше грешката , после няма никакво палене !Ако смуче въздух ще го смучи постоянно и какво ми пречи да запаля това ! Само да поясна че проблема се отнася за моята кола просто накарах колегата iv_laz да пусне темата понеже нямаше как да го направа аз !най-лошото беше че аварията се случи на морето и ми развали голяма степен от почивката
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Датчик колянов вал... Кво става с тия датчици бе братче. На тая жега се сцепиха да издават багажа 

днес закарах колата на диагностика и излезнаха 2 грешки : 1 knock сензор ; 2 датчика за температура на двигателя , май от него ще да е било макар че от 3 дни съм нямал проблем
- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
нито едното нито друго може да накара колата ти да не запали. Послушай колегите които по-горе са ти писали датчик колянов вал и без това е труден за хващане. Моя уж беше здрав и така 1 месец по майстори и диагностики докато не го хванахме по някаква чиста случайност
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ще пробвам с мултицет , предполагам в autodata има информация за стойностите на датчика
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
12 мнения
• Страница 1 от 1