Колко е живота на предните спирачни дискове на E39 525tds

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Re: Колко е живота на предните спирачни дискове на E39 525tds

Мнение от Ilko Ivanov » 23 Авг 2010, 21:13

kalin_peev написа:Колега, не си прав щото комбито е с газови двойно действащи амортисьори отзад и вози по твърдооо да го знаеш от мен тва

А пък ти от мен да знаеш, че и седана е с газови двойно действащи амортисьори отзад ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3.0H6 boxer AWD

Мнение от eddy » 24 Авг 2010, 9:06

kalin_peev написа: Колега, не си прав щото комбито е с газови двойно действащи амортисьори отзад и вози по твърдооо да го знаеш от мен тва

:clap: :clap: :clap: :clap: А я кажи сега аз като съм с комби и имам нивомат и сфери отзад, какво е положението, сигурно фабрично съм преебан :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Хубаво би било преди да се изказваш така категорично да се ограмотиш малко, а не да слушаш знайни и незнайни "спИциалисти" какво ти говорят, че току виж утре ти изкарат колата с торсион, не за друго, ама защото такова са имали и така са могли да го преправят.

П.П не помня точната сума, но едната сфера чисто нова струваше нещо от сорта на 600-700лв и за това масово комбитата ги преправят в БГ на макферсони.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 28 Авг 2010, 17:51

eddy написа:
kalin_peev написа: Колега, не си прав щото комбито е с газови двойно действащи амортисьори отзад и вози по твърдооо да го знаеш от мен тва

:clap: :clap: :clap: :clap: А я кажи сега аз като съм с комби и имам нивомат и сфери отзад, какво е положението, сигурно фабрично съм преебан :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Хубаво би било преди да се изказваш така категорично да се ограмотиш малко, а не да слушаш знайни и незнайни "спИциалисти" какво ти говорят, че току виж утре ти изкарат колата с торсион, не за друго, ама защото такова са имали и така са могли да го преправят.

П.П не помня точната сума, но едната сфера чисто нова струваше нещо от сорта на 600-700лв и за това масово комбитата ги преправят в БГ на макферсони.

ОК може и да греша за причната з твърдото возене на комбито, но е39 не е на сфери и турсиони отзад ами е на въздушни възглавници знам сменял съм ги, сфери няма. Ащо се отнася за цената мисля че е 350-400 лева бройката

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3.0H6 boxer AWD

Мнение от eddy » 28 Авг 2010, 18:26

Сфера=въздушна възглавница. За торсионите имах предвид, че ако не знаеш какво има, а някой майстор има в наличност някой изостанал торсион и успее да го преправи и да ти вземе парите като за ново окачване, утре ще те убеждава, че фабрично е с торсион.
Относно цената на сферите, така ми се е запаметила, бях проверявал още като си я взех колата, може и цифрата да е била за 2бр, не помня точно вече, беше отдавна.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

Мнение от kalin_peev » 30 Авг 2010, 17:53

сфери има на ситроен бх 19 това си е въздушна възглавница като на камионите.

Предишна

Назад към E39