вода в бензина важно

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.........

Мнение от Тоо Cool » 20 Ное 2005, 23:06

Е как разбра, че има вода в бензина-придърпва ли що ли? То нали знаеш, че и аз сипвам от там, та да знам какви са симптомите.......
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 21 Ное 2005, 0:05

днеска изто4ихме бензина с бос4ето сипахме друг от лукоил и полобението стана още по лошо нещо драпа сеца гасне неварви положението е крити4но засега сме запазили бензина и е многи мутен утре отивам в бокса за да видим каде са пораженията на колата
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 21 Ное 2005, 11:19

Бе щом ти е много мътен бенза, да не е от ръжда? Преди време и аз имах такива проблеми, но с друга джитка, та яко й бях задръстил цедките и жигльорите на карбураторите. При инжекцията не знам къде какво може да се задръсти (дюзи някакви и други щуротии). И не знам дали става номера с шише чист бензин да пробваш.
It's not who You are, it's who You know...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 22 Ное 2005, 11:39

Абе пичове, какви гърнета, какви дифове, каква ръжда? Говориме за Е34. Резервоара е пластмасов и се държи на две шини току пред задната броня. Откачаш маркучите откъм багажника, развърташ болтовете на шините (преди това трябва да се свали задната броня) и готово. С Дизелбой и Василен сме го правили на бензиностанция и то в 11 часа вечерта.
А и май се оказа, че не е вода в бензина. Но за това адаша трябва да сподели. Аз го разбрах от трето лице. Така че да изчакаме ден-два и тогава пак на "криминалката" ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Ное 2005, 0:12

наи накрая открихме проблема и засега е отстранен оказа се дат4ика които мери зъбните колела на коляновия вал и от там подава информация за оборотите впръскването и другите нешта по горивото

мислех да се извиня за водата и 4е набедих хората но бензина които изто4ихме хи4 го нямаше като ка4ество и вид така4е се резервирам

така4е имаите го на рака ако запо4нат проблеми и при вас от каде да по4нете дат4ика ,дебитомер , свещи ,дистрибутирна капа4ка ,бензинова помпа,горивен филтар напрактика ви се струва много но на диагностика става за един 4ас работа от хора които рабират еми товае както казвам аз сега ве4е е добре и 4акам следващото нещо което ще се с4упи :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

Аватар

:)

Мнение от HAMANN » 03 Дек 2005, 4:25

DizelBoy същото диредже беше и при мен и затова продадох колицата, но при мен се оказа, че едната дюза или разпръсквача били пукната ама кои ти гледа, пък и много преживя при мен колата, за година и 6 месеца и се насъбраха малко над 160 000 км по българските пътища. Просто не си заслужаваше да се ремонтира, не че и имаше нещо ама като може да се смени защо не. :kuku: :?: :++
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Предишна

Назад към Основен Форум