е39 има ли проблеми с ръждата?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: е39 има ли проблеми с ръждата?
Моето лично и скромно мнение е че има ли ръжда бягай с 200км/ч от тази кола 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Е колегата иска да купи кола предполагам 97-99 година, просто няма как да няма ръжда....Най-малкото е задното гърне, което никак не е евтино..Но успех с покупката, и най-важното помоли някой приятел бояджия да гледа с теб....Недай боже да попаднеш на мома англичанка с обърнат волан и побългарена. Ръждата ще ти е най-малката грижа.
Колата ще е 2001-2002 година и ще е от Германия и ще я избира `ичо ми, а той рабира много от коли, не че в последно време и аз не почнах да разбирам покрай него, но друго си е старата пушка.
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Моята е от първите е39-ки и е от Италия и макар да има доста местенца с жулната боя, вече две зими и нямам и грам ръжда, камоли изгнило. Иначе съм виждал доста изгнилио бмв-та в Германия, но те бяха пребоядисвани и явно удряни. 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Мойта бивша Е39 520-ка, пройзводство 07.1996г. нямаше точича ръжда! Внос от Италия и е карана в БГ 4год., тъй че всичко се свежда до това дали колата е удряна, но дори да е удряна ако се направи като хората доста годинки ще изкара без да почне да избива ръжда!
Иначе колега много добре си се ориентирал да взимаш кола от Германия, аз съм тук от доста време и немците си подържат колите и задължително взимай кола от човек, защото и тук автокъщите си правят шмекерии! Успех в избора и малко подсказка търси си поне 530д, 530и много доволен ще устанеш от вървежа, а за разхода също особенно при дизела!
Иначе колега много добре си се ориентирал да взимаш кола от Германия, аз съм тук от доста време и немците си подържат колите и задължително взимай кола от човек, защото и тук автокъщите си правят шмекерии! Успех в избора и малко подсказка търси си поне 530д, 530и много доволен ще устанеш от вървежа, а за разхода също особенно при дизела!

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Немците карат Тойота вече, виж другите немци карат БМВ....
От 6 обяви за нова 7 мица, 4 бяха на автокъщи, 2 на турци, 1 на немец, ама цената беше ужасна там....
Германия не е това което беше през 2000 ната година, и там станаха измамници....Мой много добър познат от София, още си внася от Германия коли, и вика научих турски покрай тоз бизнес...Ама добре продавам, хората като чуят Италия бягат на германски внос.....
Дано колега успееш с нещо добро, те там и Х5 стигнаха 6000 евро като гледам...

Германия не е това което беше през 2000 ната година, и там станаха измамници....Мой много добър познат от София, още си внася от Германия коли, и вика научих турски покрай тоз бизнес...Ама добре продавам, хората като чуят Италия бягат на германски внос.....

Дано колега успееш с нещо добро, те там и Х5 стигнаха 6000 евро като гледам...
Искам да попитам относно волана на е39:
Има ли начин да разбера ако воланът е М, дали е фабричен или после е слаган.
Също така ме интересува воланът, който е сходен с М- воланът, но отдолу е цепнат, дали се слага фабрично или е сложен после.
Интересува ме дали има и проблем ако воланът е М и не е слаган фабрично.
Има ли начин да разбера ако воланът е М, дали е фабричен или после е слаган.
Също така ме интересува воланът, който е сходен с М- воланът, но отдолу е цепнат, дали се слага фабрично или е сложен после.
Интересува ме дали има и проблем ако воланът е М и не е слаган фабрично.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна lordlosh на 03 Сеп 2010, 0:18, променена общо 1 път
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
"е39 има ли проблеми с ръждата?" - НЕ, по-скоро ръждата има проблем с Е39 

- Mapuo
- Потребител
-
- Кара: '96 BMW E39 520i
99ufo99 написа:Аз по мойта едно петънце ръжда нямам, факта че е от Италия също е от значение.
Австия или Германия са страни с много тежка зима, така че кола внос от там трябва да се прегледа много внимателно.
Мойта също е от Италия и няма ръжди а е на 14 години... изумен съм от марката

- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Със сигурност моето мнение повтаря доста от предните във форума, но да кажа и аз - карам 530д 2003 от Италия и няма никаква ръжда никъде. Все пак темата е полезна от гледна точка на факта, че се разбира къде точно по купето биха могли да възникнат проблеми!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2