ИЗГУБИ МОЩНОСТ И ЗАГРЯ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520

Re: ИЗГУБИ МОЩНОСТ И ЗАГРЯ

Мнение от kobrata55 » 21 Авг 2010, 11:00

колега аз съм 325тд и на мен ми се случи по един баир така загря много падна мошноста аз я оставих на място пуснах парното на топло започнах да я форсирам охлади се и нямаше проблем,преди това бях сменил в.помпа,термостат,виско,оказа се радиатора,смених го и него и сега в жегите колко да я пържа повече от средата не загрява

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Авг 2010, 16:11

spacepl написа:Подпри предните гуми на един бордюр и се опитай да тръгнеш на 3-та, така ще разбереш дали проблема е в съединителя.

Колега и какво ще разбере точно по тая схема?
Аз до колкото знам се тества като включиш на 5та и се опиташ да тръгнеш ако не загасне веднага колата значи е тръгнал да боксува но тия процедури според мен са пълна глупост,съединител се разбира в движение дали ще кара или не.. Примерно мойта Е34ка (520i) навремето като сменях съединител си беше тръгнал но с тия тестове който казваш ти няма как да го хванеш,просто колата нямаше никакви проблеми но след като минеше близо 6000-оборота имаше едно форсиране и невървене,смених го и колата тръгна много повече!
Иначе колегата не казва нищо... Дали колата му е дигнала темп. след като я е охладил дали има течове или някакви други симптоми.. На диагностика щял да ходи.. Здраве! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 39 tds sedan

Мнение от dragohr » 21 Авг 2010, 16:14

Колега аз имам 525тдс и го преживях наскоро абсолютно същия филм. От термостата е гаранция, пък и ако не ти работи виското филмът може да стане доста гаден. Ти писа че си го сменил но с какъв? Предполагам че и колегите ще се съгласят че на тдс-а с някои консумативи компромиси небива да се правят. :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batbambo » 22 Авг 2010, 10:20

Да не ви мъча ще ви кажа че излезе наи простото нещо.Антифриз. :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 22 Авг 2010, 13:25

batbambo написа:Да не ви мъча ще ви кажа че излезе наи простото нещо.Антифриз. :mhihi:

Нямала е антифриз или к'во? :conf:
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batbambo » 22 Авг 2010, 15:00

Да почти беше останала без антифриз близо година и половина не съм слагал,и това изобщо не ми мина през ума ,все си мислех за каде по сложни причини.Обаче пак загравя пое шест литра антифриз нормализира си вървежа има вече и мощност но стрелката след около 15,20 мин.работа пак заминава към червеното не седи по средата.Да не съм прецакал нещо термостата????????

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 22 Авг 2010, 15:06

Къде са изчезнали 6 литра бе :mhihi: Ще трябва да погледнеш и доста други неща по охладителната система, освен термостата... После може да преминеш и към главата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batbambo » 22 Авг 2010, 15:36

Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече. :bowdown:

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 22 Авг 2010, 18:27

batbambo написа:Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече. :bowdown:

Не стига че нямаш грам познания дори да погледнеш водата/антифриза на колата си пък и се заяждаш! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 22 Авг 2010, 18:29

batbambo написа:Мики маус , Бе ши викаш на баба ти.И мерси че ми каза къде да погледна.Я вно много разбираш не си като другите,само тебе ши питам вече. :bowdown:

"Колега" я вземи я продай тая кола и си купи някоя която върви без антифриз !!! Как може такова нехайство да караш толкова време без да си погледнеш антифриза??? Адски ме е яд когато хубави автомобили попадат в такива ръце :banghead: :banghead: :banghead:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 22 Авг 2010, 20:11

batbambo,чувствай се ПРЕДУПРЕДЕН !!!
При следващото си подобно изказване ще отидеш за известно време на "море" !

Предишна

Назад към E39