Консумативи? Ел огледала?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Консумативи? Ел огледала?
Тъй като ми е първата лична кола, а съм много скаран с консумативи смяна и т.н. При копуването всичко беше сменено преди седмица някъде. Въпроса ми е какво и как трябва да следя (освен течноста за прозорците която знам
трябва ли да правя проверки на нещо или да чакам да светват лампички за масло и т.н
Исках да попитам и когато е с Ел огледала има ли някакъв начин да се приерат от ключа, понеже онзи ден нещо бързах и какво стана затвориха се някак си( по мой предположения от ключа), но сега и да натискам и да нер натискам не се затварят. Та дали няма някаква комбинация от натискане да се заворят (2 пъти бързао натискане, продължително натискане) или нещо друго. Благодаря !!!

Исках да попитам и когато е с Ел огледала има ли някакъв начин да се приерат от ключа, понеже онзи ден нещо бързах и какво стана затвориха се някак си( по мой предположения от ключа), но сега и да натискам и да нер натискам не се затварят. Та дали няма някаква комбинация от натискане да се заворят (2 пъти бързао натискане, продължително натискане) или нещо друго. Благодаря !!!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Консумативи? Ел огледала?
Първо честито.
Най-важните неща който трябва да гледаш е маслото (вдигаш щеката и гледаш къде е има минимум и максимум това са двете деления) Другото нещо е водата/антифриза като застанеш пред колата се пада от дясно или казано така от шофьорската страна,но го гледай на студен двигател. За прибирането на огледалата трябва да ти кажат колеги който са по наясно но мойта няма такова нещо или не знам. На таблото имаш индикация от зелени диоди който с изминалите километри намаляват после отиват на оранжево и на червено макарче аз не му вярвам много и за това си пиша кога сменям консумативите.
Надявам се да съм ти бил полезен и успех.
Най-важните неща който трябва да гледаш е маслото (вдигаш щеката и гледаш къде е има минимум и максимум това са двете деления) Другото нещо е водата/антифриза като застанеш пред колата се пада от дясно или казано така от шофьорската страна,но го гледай на студен двигател. За прибирането на огледалата трябва да ти кажат колеги който са по наясно но мойта няма такова нещо или не знам. На таблото имаш индикация от зелени диоди който с изминалите километри намаляват после отиват на оранжево и на червено макарче аз не му вярвам много и за това си пиша кога сменям консумативите.
Надявам се да съм ти бил полезен и успех.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Благодаря ти надявам се да е имам още бая време тъй като съм очарован от тази кола
. Имам и още едно питане??? Подлакатника а задните седалки който се сваля... като се свали зад него има една пластмаса свалям и нея и отдоло има ммм нещо като брезентов човал (може би) или нещо си друго някъви идеи???? 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Това е ски сак. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Ски сак който перфектно става в място за басбокс. Честито и от мен колега. Моятаза съжаление я няма тая екстра но като заключвам и задържам копчето и стъклата се затварят и обратното като отключваш, същото се получава и като вкараш ключа във вратата и го завъртиш и задържиш, така че предполагам че ще е нещо подобно

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
не става със задържане, ако някой знае друг трик за прибиране на огледалата дистанционно да пише.
ако някой може да разгадае това?
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/562166
ако някой може да разгадае това?
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/562166
6 мнения
• Страница 1 от 1