шум при завой надясно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- markoni_
- Потребител
-
- Кара: 316 compact
шум при завой надясно
от няколко дена на десен завои чувам шум.колата е 316 compact m43 95г.струва ми се че е лагер защото шуми само в завои.понеже незнам как стои лагера интересуваме дали може да се претегне,защото шума е още лек, ако има евентуален луфт или лагера несе захваща с гайка а със зегерка.
ако някои може да ми прати схема на лагерите отпред и отзад ще съм много благодарен

- ///M BOSS
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Re: шум при завой надясно
може да ги притегнеш ,но няма да има фаида ,иска си нови лагери ако са те проблема 

Ако е бил хлабав и е трябвало да се притегне, досега да е изпаднал, няма как да го спасиш. Обикновенно, но не е задължително когато е на десен завой е ляв лагер. Но пак казвам не е задължително. Правил съм коли които са със същите симптоми и лагера е десен. Успех.
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Карай само у лео.
Може да нямаш достатъчно хидравлична течност в казанчето.И при завой засмуква въздух и се получава едно чегъртане.Само при десен завой се получава.
- VENI_E30
-
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: каруца с два коня
oleg320i написа:Може да нямаш достатъчно хидравлична течност в казанчето.И при завой засмуква въздух и се получава едно чегъртане.Само при десен завой се получава.

6 мнения
• Страница 1 от 1