БМВ Е34 американско изпълнение
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gogikata123
- Потребител
-
- Кара: БМВ е34 525 бензин американско изпъ
- Мечтае да кара: Х5 2002 година
- Детайли за колата: БМВ 525 бензин 1995 г. Ел. стакла , ел огледала ел шибидах, лети джанти , кожен салон , климатроник , подгряване на седалки, ел седалки , халогени, черна на цват, А ЕС Ц, СИ ДИ плейър
БМВ Е34 американско изпълнение
Здравейте,
Притежавам БМВ Е34 американско изпълнение! Бих искал да знам за каква сума горе долу мога до го продам! Колата е в много добро състояние , има си свойте забележки , но в крайна сметка колата е на 15 години! Модела е от 1995 г. От последните ! Модела е 525 бензин 192 коня с фул пакет екстри! На 230000 км реални километра е ! Проверени!
Благодаря !
Притежавам БМВ Е34 американско изпълнение! Бих искал да знам за каква сума горе долу мога до го продам! Колата е в много добро състояние , има си свойте забележки , но в крайна сметка колата е на 15 години! Модела е от 1995 г. От последните ! Модела е 525 бензин 192 коня с фул пакет екстри! На 230000 км реални километра е ! Проверени!
Благодаря !
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: БМВ Е34 американско изпълнение
Ако искараш и некоя снимка, нема да е зле, че само така....... Дет се вика, може па аз да го зема
Иначе успех с продажбата, дано ти оценят колата..

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Колега, най-добре провери по сайтовете - българските и чуждите по колко вървят коли най-близки като оборудване до твоята. Все пак търсенето определя цената, така че ако обявиш прекалено висока цена няма да има интерес и след време ще я коригираш до нормалната. Успех с продажбата! 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
gogikata123 написа:...с фул пакет екстри! ...
Викаш има и хладилника в подлакътника на задната седалка?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
rottweiler написа:gogikata123 написа:...с фул пакет екстри! ...
Викаш има и хладилника в подлакътника на задната седалка?
И 4-посочен ел волан с памет, оригиналното дистанционно, EDC с нивомат, сервотроник, и да не питам за още че става неудобно...

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Аз не искам никакви други екстри да има, а само да има ел. щора и оригинална поставка за чаши и я взимам, дори и да не работи щората, важното е копчето да е на място. За цената ще се договорим
Последна промяна Djelebov на 19 Авг 2010, 19:40, променена общо 2 пъти

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
и така станалите популярни в последно време щори на задните прозорци 

- gogikata123
- Потребител
-
- Кара: БМВ е34 525 бензин американско изпъ
- Мечтае да кара: Х5 2002 година
- Детайли за колата: БМВ 525 бензин 1995 г. Ел. стакла , ел огледала ел шибидах, лети джанти , кожен салон , климатроник , подгряване на седалки, ел седалки , халогени, черна на цват, А ЕС Ц, СИ ДИ плейър
За тези, които не вярват сабота или неделя ще кача снимки на колата! Както казах колата е на 15 години, но за годините си е в добро състояние! Благодаря на тези ,които отговориха на въпроса ми точно и ясно!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
gogikata123 написа:За тези, които не вярват сабота или неделя ще кача снимки на колата! Както казах колата е на 15 години, но за годините си е в добро състояние! Благодаря на тези ,които отговориха на въпроса ми точно и ясно!
Гледайте го как казва че е е на 15 години!

Пич дръж си колата ако не трябват кинти,щото като те гледам не знаеш какво имаш!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Само тва понятие в България ли е така сбъркано със всичките екстри
колега аз си купих е34 италянско испълнение със всички всички екстри без климатик за 500 лева
колега аз си купих е34 италянско испълнение със всички всички екстри без климатик за 500 лева
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
колега пробвай на търг да я продадеш
тук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадештук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....
Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
BULL3T написа:biem_w написа:колега пробвай на търг да я продадештук не се мъчи да продаваш. Е34 американко няма нищо общо с Е34 германия такаче едва ли някой ще разбере разликата от Е34 до Е34 реално тази кола струва ....
Я кажи пак какво има толкова различно от немско и американско изпълнение? Много ми е интересно какво толкова различно има при положение че и двете коли са една марка и се правят на едно място?
да на едно място но едната е за америка. има разлика в таблата,корите,тавана,седалките,големината. вратите са по издути и имат вътре тръби. Таблото е по голями и по изострено. окачването е по обемисто

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4