Две години от управлението на ГЕРБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Една година от управлението на ГЕРБ

Мнение от SKISA » 19 Авг 2010, 8:41

по тая логика да фанеме да се сещаме па за бай тошо че окрал, па за луканов, па за беров с неговите фантасмагории и нещастие ,дето изпусна мафията и контрола.....!???? кво ми се оправдават с тоя станишев само бе!?!? ми не ме интересува!! да се опраат! ако искат на кол да го побият! обаче не може вече година и половина само тва да му е в устата на тоя пожарникар. и най-нагло да ми го навира в лицето и нищо да не може да организира. те се не били виновни!! ми намерете виновния,докажете че е виновен ,зЕмете му кинти като го осъдите и тва е!! и решете проблема! кво само ми се вайкате като бабички. да съм идел да си търся аз парите от сименс....!!!! ми хуу идете вие да си търсите данъците от тия -къде ми дължат па на мене пари! що ги искате от мене!!!??? аз не съм виновен!! ма то вие сте ми дължали...!!!! аааа !! скива ли са къде е ключа от палатката....

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Авг 2010, 10:35

martoto написа:
N.Mihaylovski написа:Интересно става,само аз ли се сещам,Станишката вдина заплатие,пенсиите и още каквото можа а,което не можа обеща подписа супер шибани договори и т,н защото знаеше,че кризата идва и ,че няма да спечели и идеята му беше да Наебе следващото правителство знаейки че Бойко ще е,ще е на чело му
А ако по някаква случайност беше спечелил пак Станишката,щеше да се оправдае със световната криза и готово,чиста работа,и щяха да ни цицат и сега,не разбирам толкова ли сте СЛЕПИ и глупави.
Я да ви питам по времето ан Станишката колко от метрото се построи,Околовръстното,магистрали >>????? извинявам се те само крадоха :evil:
Сегашното положение щеше да се случи и без това,разликата е че сега поне някои се опита да направи нещо и за нас а не само да ни крадне

Викаш станишката (и сие) разсипа(ха) държавата единствено и само с цел боко да се провали и той сега милият с право се жалва постоянно :mhihi:

А историята с паспортите е толкова жалка че просто нямам думи. И това е МВР, организацията която трябва да представлява държавността и да пребори мафията. Та те не могат едно издаване на документи да организират като хората а какво остава за основните им задължения. Документи бе хора, пластмасови картончета а не космически совалки.

Аз пък не проумявам как може народа чак толкова да оглупя че да не забелязва абсолютната простащина и некадърност на сегашните властимащи и все още да смята че оправданието с предишните боклуци е валидна теза.

Незнам колко са прости сегашните властимащи,да неприятно се получи с тея пластмасови картички,ама мен повече ме кефи че строят метрото,магистралите,околовръстното и т,н те май са по важни .
Много мога да изпиша,ама няма смисъл,хората бързо забравят лошото
Само да ви питам,като са толкова зле,защо онея от Европата толкова са доволни,и се радват,че се емахна лстанишката на който муспряха всичките пари щото краднеше и с гъзо,а сега ни връщат фондовете а кажете ми ,ме друго не ме интересува искам да не ме краднат и да ми се хилат в лицето в същия момент.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 19 Авг 2010, 10:47

N.Mihaylovski написа:
martoto написа:
N.Mihaylovski написа:Интересно става,само аз ли се сещам,Станишката вдина заплатие,пенсиите и още каквото можа а,което не можа обеща подписа супер шибани договори и т,н защото знаеше,че кризата идва и ,че няма да спечели и идеята му беше да Наебе следващото правителство знаейки че Бойко ще е,ще е на чело му
А ако по някаква случайност беше спечелил пак Станишката,щеше да се оправдае със световната криза и готово,чиста работа,и щяха да ни цицат и сега,не разбирам толкова ли сте СЛЕПИ и глупави.
Я да ви питам по времето ан Станишката колко от метрото се построи,Околовръстното,магистрали >>????? извинявам се те само крадоха :evil:
Сегашното положение щеше да се случи и без това,разликата е че сега поне някои се опита да направи нещо и за нас а не само да ни крадне

Викаш станишката (и сие) разсипа(ха) държавата единствено и само с цел боко да се провали и той сега милият с право се жалва постоянно :mhihi:

А историята с паспортите е толкова жалка че просто нямам думи. И това е МВР, организацията която трябва да представлява държавността и да пребори мафията. Та те не могат едно издаване на документи да организират като хората а какво остава за основните им задължения. Документи бе хора, пластмасови картончета а не космически совалки.

Аз пък не проумявам как може народа чак толкова да оглупя че да не забелязва абсолютната простащина и некадърност на сегашните властимащи и все още да смята че оправданието с предишните боклуци е валидна теза.

Незнам колко са прости сегашните властимащи,да неприятно се получи с тея пластмасови картички,ама мен повече ме кефи че строят метрото,магистралите,околовръстното и т,н те май са по важни .
Много мога да изпиша,ама няма смисъл,хората бързо забравят лошото
Само да ви питам,като са толкова зле,защо онея от Европата толкова са доволни,и се радват,че се емахна лстанишката на който муспряха всичките пари щото краднеше и с гъзо,а сега ни връщат фондовете а кажете ми ,ме друго не ме интересува искам да не ме краднат и да ми се хилат в лицето в същия момент.

Е какво толкова са построили? Метрото и проекта за околовръстното го има още от Станишката. Магистрала невиждам да са пипнали, гласят се уж да строят "Люлин" ама да видим. Фандъкова тука дето и дадоха 60 млн уж за спешни ремонти по София какво направи - здрав път го направи в кръпки.
То лесно да даваш за магистрала като не плащаш после. 1 година и още не са се разплатили с всички от бизнеса. И онова Г"вно Дянков ше ми обяснява ,че ще слага данък лукс от средата на годината вместо да фане да отвори Конституцията и да прочете ,че нов данък неможе да се слага преди началото на следващата. А пък за нинджа историйте им на Спартак нямам думи. Затвориха един от малкото хубави и работещи спортни комплекси с басейн в София, спънаха тренировките и развитието на шампиони. Така ,че незнам кой е слепия
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Авг 2010, 10:48

ма въпроса не е тука да се ядосваме на станишката!! мене ако питаш най-ме е яд на тато! даже повече ме е яд на народа,щото го е търпял 45г.
тука идеята е вече бойко да управлява ,да управлява ,както е обещал и да изпълнява ,квото е казал. не коментирам станишев или царя ,или баба му.
и тва,че винаги се оправдава с предните ме дразни ,ма яко ме дразни. една година мина и замина. стига вече! и наглият начин-негов и на неговите приближени да скачат срещу хората,като ги питат що така . ми ше питаме и журналята ше питат,и ше искаме и ше изискваме! той кво си мислеше ,че ше се носи лежерно цел мандат без въпроси и неудобни теми!?!?!? ми нема да стане.
нямал пари! хуу....! ето и верижната реакция! не плаща задълженията на държавата към изпълнители, те пък не плащат на подизпълнители/говорим само за завършени неща и приети документи -проверени извършени работи/ , от там пък подизпълнителите не плащат на работниците си или със забавяне ,а също не плащат осигуревки и данъци ,щото просто нямат пари, от там работниците не плащат също дължимата от тях вноска за осигуровки, отделно намаляло потребление заради липса на заплати -съответно малък приход от ддс, от там-няма пари в бюджета.....!!! край на веригата...... ! закъсняли са ми три заплати-съжалявам ! как да си платя данъците!?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 19 Авг 2010, 11:44

Не съм за тоя дето се бръсне пред телевизора щото огледало не му тряя, ама пак, оценка не може да се дава. Те нямат една година /календарна/, та да се види, тва догодина ще се разбере кво и що.

А за дупките, напролет ше е много яко, с тоя кърпеж.

И тая наща държава винаги ше крета, заради българите навън, за 8те месеца на 2010 са преведени в БГ банки 780млн евра. Лошото ще е когато не останат хора, на които да превеждат, и си бием чукалата един по един, ма тогава няма и да ни еве за тук, щото президент ше е некой Ромео с президентша Сийка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 19 Авг 2010, 12:39

Ми тук в UK вчера минаха първите 100 (сто не хиляда!) дни управление и си им дават оценка и под лупа гледат какво са обещавали и какво не са изпълнили или няма да изпълнят.

И аз не виждам какво точно построи боко (лично при т'ва :mhihi:). Просто е първа писта да се снима за пред телевизора на всеки километър завършен учатък от проекти който се точат от деситилетия и от които всъщност все още няма нито един напълно завършен. Къде ги видяхте тия строителни постижения специално па на пожарникаря, ама започнати от него и завършени пак от него, не мога да разбера.

И никой ли не вижда хората в това правителство - божидар димитров, румяна желева, борисова и т.н. Една сбирщина от генератори на поредица от гафове. Какво смятате че вършат тия хора въобще, къде са реформите? И наистина, как пък всички околни все са им виновни за това че за 1 година управление нищо не направиха като хората, то не е станишката на боко, съда на цеци, матр'яла пак на боко, кризата на дянков, немците от Сименс на МВР, японците за закъсненията при строителството на метрото, евродепутатите за желева, археолозите на б.димитров и т.н. Вие хора наистина ли сте слепи? Не виждате ли какво става в България и наистина ли смятате че след 1 година продължаваме да затъваме само и единствено заради предишното крадливо управление и че боко и скупчината профани наистина нямат никаква вина и не носят отговорност? Колко още трябва да ги чакаме за разберем очевадното? :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 19 Авг 2010, 13:20

Как искат хората... нещо, което е разрушавано дълги години - да се възстанови само за една ... :clap:

Не казвам, че Бойко е добър или лош, но съм сигурен, че е още много, много рано да говорим.
Държавицата ни я еб.ха в г.за през последните години много яко. И ще трябва доста време да се оправи.

Но смятам, че този път е по-малко крив от другите, по които вървяхме до сега.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 19 Авг 2010, 14:44

Аре да се напием по тоя повод!
Сериозно, не виждам к'во е недоволстването такова едно големо... Гледайте позитивно на нещата и ще виждате хубави неща. Караме си Баварците, хапваме си пържолите, пием си колата... Искаме още. Еми може пък да има старание, на мен повече ми харесва от на предишните управлението. Ама всеки си има мнение де...
Последна промяна driver69 на 24 Мар 2011, 22:51, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Авг 2010, 17:02

Аз освен татова демагогия и евтин популизъм друго не видях.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 19 Авг 2010, 19:40

мутри, идиоти, простаци.. ФЕСОВЕ. срам и позор

а за това природно недоразумение дянков нямам думи
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!

Аватар
Кара: E39 528i

Мнение от Massacre » 19 Авг 2010, 21:14

Абе много Б.Б.-хейтъри се навъдиха нещо... хах, това не правел, онова не правел, правителството му не знам си кво, хората му не знам си кви. Абе пичове, да взема да ви запитам... абе през последните 10-15 години в тая държава ли живяхте или се прибрахте от чужбините миналата година?! Нещо май ви бягат по тъча годините през които управляваха предходните правителства?! Май май позабравихте ония дето мирише на пръст как добре ва оправи за 800 дена?! Или викате на вас ви хареса как добре ви го нажули саксера, че в последствие се наведохте за да ви го нажули още по-добре, ама тоя път с тройната си компания! То от толкова жулене май е започнало да ви харесва и сега като няма кой да ви жули, нещо крив ви се вижда света :kuku: Пичове ше умра от кеф ако до 2012-та батето завърши некоя магистралка, ей така леко спортно както си го е обещал. Дори и 2013-та да стане пак ще умра от кеф, защото много устенца които в момента лаят ще останат запушени ;) Давам пример с магистралите понеже тях ги строят от 20 години и се вижда до де са ги докарали тия преди ГЕРБ... ако не сте видяли, магистралите са докарани точно до на баба Спаса ш*тката. Примери за това, че батетоп си върши добре работата много... но наистина българчето има тая л@йняна черта в характера - хем да го сърби, хем да го боли... т.е. дори утре милиардер да стане благодарение на пожарникаря, той пак ще намери за какво да му плювне в устенцата.

Не знам за вас ама в последните години, след приемането ни в ЕС, от еврокомисиите аз чувах само критики към държавата! Само критики и само изречения от типа "Няма да има европарици от фондовете ни за вас, щото не правите нищо по посочените от нас проблеми". Та толкова години само критика, обаче тази година какво мислите достигна до моите уши?! Тази година за пръв път чух някой от ЕС да похвали България... за пръв път чух положителна оценка към управлението на правителство което управлява тая държава! И то забележете кога правителството получава добра оценка - получава я точно в момент на криза! Чак ме е страх да си помисля какво щеше да се случи с държавата, ако в тая криза беше под управлението на оня фес дето "разпределял порцийките" и неговия топколизец серГЕЙ станиШЕФ...

Пичове от ясно по-ясно е, че тая тема е безкрайна, но в заключение ще кажа само - не очаквайте след 20 години ср*не в задния ви двор, да дойде добрата фея с пръчката, и за 1 ден да успее да изрине тоновете л@йна за да ви построи басейн с палмички отстрани...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Авг 2010, 13:45

Не бе, глей ся. Понеже съм от критикуващите, ще ти кажа - никой не ще Гей да го управлява, това е ясно. Но ББ не управлява също, той е като директор в забавачка. Никой нищо не прави, без негово позволение и без да изказва само и единствено неговото мнение. Аз нямам нищо против ББ по съществото му, харесват ми хора с дупе, ама освен с дупе, трябва да разполагаш и с експерти. Не може ББ сам да управлява и сам да ни оправи. И докато съветниците му са пълна дупка, нищо положително няма да се получи. Да вземем Дянков например. Това джудже недотаковано, иска да вземе и последната стотинка от бизнеса и да я прибере в държавата. Извинявай, но това се учи още в първи курс на икономическите техникуми, че е грешно.

Аз от това правителство чувам само, че нищо не могат да направят, защото имали лошо наследство. Ми като не могат да направят нищо - тогава пътя. То бива мрънкане, реване по всички медии, ама това вече на нищо не прилича.

Като искат да ги възприемат хората за сериозни политици, тогава да се държат като такива. Управлява ни един цирк, на който ние плащаме заплатите. Като нямат право да мислят и да работят, щото Вожда не му харесва, тогава да се измитат всичките гербери, маргаритки, искрички и т.н.

Аз искам експертно управление, познаване на материята, познаване на икономическите и политическите принципи. И тоя цирк да се маха незабавно, докато не е станало още по-зле.

Европа ни хвалела. Хвали ни единствено, защото ББ призна за няколко гафа. Вместо да ги оправи, той ги раздува - това всеки го може.

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2010, 15:10

Massacre написа:Абе много Б.Б.-хейтъри се навъдиха нещо... хах, това не правел, онова не правел, правителството му не знам си кво, хората му не знам си кви. Абе пичове, да взема да ви запитам... абе през последните 10-15 години в тая държава ли живяхте или се прибрахте от чужбините миналата година?! Нещо май ви бягат по тъча годините през които управляваха предходните правителства?! Май май позабравихте ония дето мирише на пръст как добре ва оправи за 800 дена?! Или викате на вас ви хареса как добре ви го нажули саксера, че в последствие се наведохте за да ви го нажули още по-добре, ама тоя път с тройната си компания! То от толкова жулене май е започнало да ви харесва и сега като няма кой да ви жули, нещо крив ви се вижда света :kuku: Пичове ше умра от кеф ако до 2012-та батето завърши некоя магистралка, ей така леко спортно както си го е обещал. Дори и 2013-та да стане пак ще умра от кеф, защото много устенца които в момента лаят ще останат запушени ;) Давам пример с магистралите понеже тях ги строят от 20 години и се вижда до де са ги докарали тия преди ГЕРБ... ако не сте видяли, магистралите са докарани точно до на баба Спаса ш*тката. Примери за това, че батетоп си върши добре работата много... но наистина българчето има тая л@йняна черта в характера - хем да го сърби, хем да го боли... т.е. дори утре милиардер да стане благодарение на пожарникаря, той пак ще намери за какво да му плювне в устенцата.

Не знам за вас ама в последните години, след приемането ни в ЕС, от еврокомисиите аз чувах само критики към държавата! Само критики и само изречения от типа "Няма да има европарици от фондовете ни за вас, щото не правите нищо по посочените от нас проблеми". Та толкова години само критика, обаче тази година какво мислите достигна до моите уши?! Тази година за пръв път чух някой от ЕС да похвали България... за пръв път чух положителна оценка към управлението на правителство което управлява тая държава! И то забележете кога правителството получава добра оценка - получава я точно в момент на криза! Чак ме е страх да си помисля какво щеше да се случи с държавата, ако в тая криза беше под управлението на оня фес дето "разпределял порцийките" и неговия топколизец серГЕЙ станиШЕФ...

Пичове от ясно по-ясно е, че тая тема е безкрайна, но в заключение ще кажа само - не очаквайте след 20 години ср*не в задния ви двор, да дойде добрата фея с пръчката, и за 1 ден да успее да изрине тоновете л@йна за да ви построи басейн с палмички отстрани...

Това е самата истина,аз съм го писал 20 пъти ама Баба едно си знае едно си бае ;)
Затова и спрях да пиша няма смисъл,
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2010, 15:11

ferdy написа:Не бе, глей ся. Понеже съм от критикуващите, ще ти кажа - никой не ще Гей да го управлява, това е ясно. Но ББ не управлява също, той е като директор в забавачка. Никой нищо не прави, без негово позволение и без да изказва само и единствено неговото мнение. Аз нямам нищо против ББ по съществото му, харесват ми хора с дупе, ама освен с дупе, трябва да разполагаш и с експерти. Не може ББ сам да управлява и сам да ни оправи. И докато съветниците му са пълна дупка, нищо положително няма да се получи. Да вземем Дянков например. Това джудже недотаковано, иска да вземе и последната стотинка от бизнеса и да я прибере в държавата. Извинявай, но това се учи още в първи курс на икономическите техникуми, че е грешно.

Аз от това правителство чувам само, че нищо не могат да направят, защото имали лошо наследство. Ми като не могат да направят нищо - тогава пътя. То бива мрънкане, реване по всички медии, ама това вече на нищо не прилича.

Като искат да ги възприемат хората за сериозни политици, тогава да се държат като такива. Управлява ни един цирк, на който ние плащаме заплатите. Като нямат право да мислят и да работят, щото Вожда не му харесва, тогава да се измитат всичките гербери, маргаритки, искрички и т.н.

Аз искам експертно управление, познаване на материята, познаване на икономическите и политическите принципи. И тоя цирк да се маха незабавно, докато не е станало още по-зле.

Европа ни хвалела. Хвали ни единствено, защото ББ призна за няколко гафа. Вместо да ги оправи, той ги раздува - това всеки го може.

И кой да дойде на власт ??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Авг 2010, 15:19

Експерти, казвам го за хиляден път. От всяка власт има все по някой, който се справя. Като се справя, продължава да работи, като не става нищо от него - изчезва и идва следващия, докато не се събере кадърен екип. А не като сега: дойде някой на власт, залее правителството и администрациите с никому неизвестни палячовци, които кютат 4 години някакси и гледат да не направят някоя голяма издънка. След 4 години: айде нова вълна лапачи.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата