Избор на зимни гуми???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 20 Ное 2005, 1:54

Фиат Убиец ако намерите Гудияр Ултра грип 6 също го взимайте.3-та зима караме две от 4-те и са на около 15 макс 20 000 а др. са на макс 5к км и не са мръднали ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от Kamenito » 20 Ное 2005, 9:29

Fiat-Ubiec написа:Благодаря на всички, които са си дали мнението и са се опитали да ми помогнат. Почти успях да убедя баща ми, че трябва да си купим толкова хубави и съответно скъпи гуми. Спрял съм се на Ultra Grip 7, защото смятам, че те в момента са най-добрите зимни гуми. И ми се струва, че 167 лева за брой е много добра цена. Все пак ако някой може да ми каже къде има сигурен магазин на Goodyear, ще се радвам.

Auto Tyres Group на бул. "Европа", посока към Околовръстното, подминаваш кръстовището със светофара след "Форд" и вдясно на самия булевард ще видиш една голяма реклама на Дънлоп, питай там за Гудиър, когато ходих да си слагам зимните гуми, видях че имаха Ултра Грип 7.. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Fiat-Ubiec » 22 Ное 2005, 19:35

Още един път благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат. Днес си поръчах Ultra Grip 7 в Мото-Пфое и в четвъртък ще ходя да ми ги сложат :D Ако някой го интересува, цената е 152 лева за гума, като размера е 195/65/15.

Kamenito, това същото го има и на Семинарията. Преди да поръчам във Форд ходих и там, казаха ми, че цената е 167 лева :shock: Вярно е, че Семинарията ми е 2 пъти по-близо до вкъщи от Мото Пфое на Сливница, ама все пак 15 лева не са малко :) Аз карам дизел и с тия пари ще мина 100-ина километра ;)
Now that's how I'm supposed to drive!
From now on, that's how I'll drive!

Потребител
Аватар

Мнение от Kamenito » 22 Ное 2005, 20:40

Fiat-Ubiec написа:Още един път благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат. Днес си поръчах Ultra Grip 7 в Мото-Пфое и в четвъртък ще ходя да ми ги сложат :D Ако някой го интересува, цената е 152 лева за гума, като размера е 195/65/15.

Kamenito, това същото го има и на Семинарията. Преди да поръчам във Форд ходих и там, казаха ми, че цената е 167 лева :shock: Вярно е, че Семинарията ми е 2 пъти по-близо до вкъщи от Мото Пфое на Сливница, ама все пак 15 лева не са малко :) Аз карам дизел и с тия пари ще мина 100-ина километра ;)

:roll: :yes:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 23 Ное 2005, 0:15

DEBICA :bowdown: евтина достъпна гума и на добро ниво 15" към 90-95 лв..... да падне сняг и който иска може да се пробваме на един терен коя гума е по добра Асен треа да се сети за къде става дума също и Иво съпорта знае къде имам предвид :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 23 Ное 2005, 0:42

Днес, френд в Италия прочел в "Дневник" (издава се там) че най-масово купуваните гуми у нас за момента са Континентал, с което ме "хвърли в оркестъра" :) В същност, няма да си кривя душата, добри гуми са, но на фона на коментираните непрекъснато Гудиър, Мишелин и прочие, явно накрая цената си казва своята дума.
Да караш Peugeot е страст!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 23 Ное 2005, 0:45

M5 написа:Каква е цената за бройка за този размер, че и аз търся такъв или 195/55/15. Очаквам с нетърпение впечатления от тея гуми.

Ами платих точно 230 Евро и ми дойдоха до вратата. После "само" 30 Евро за да ми ги монтират :evil: и сега съм на 6... без десет 8)

Гумите печелят на ред по тестовете и би трябвало доволно да се представят и при мен. Аз имам малко повечко изисквания към една гума и чета като последния плъх тестовете на ADAC, AutoMotor und Sport и Autobild и гледам да мога да си избера нещо от челната 5ца ако не и 3ка (за това и седя на 15ки за да мога да си го позволя). За съжаление няма още сняг при мен и чакам с нетърпение да започне да ни затрупва за да видя на какво са способни. :twisted:
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Ное 2005, 14:17

Fulda ;)

като няма пари за Nokian :roll: :roll: :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към Извън Темата