Избор на двигател
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Re: Избор на двигател
Зимай М50 25-ца строуквай я на 28,кат тооолко искаш и давай газ! 

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
Нямаше ме малко време. Ами значи работата е следната аз искам да си зема някоя кола годна за каране но да е зле с интериора и екстериора да не е с усукано купе и така нататак целта ми е аз да си я направя да и се кефя на макс парите не са ми проблем иам кинти за хубаво бмв обаче съм фен на е30 и тва искам да карам.Относно 2.5 двигателя от 5-тица днес поразпитах на дни сервизчета и се оказа че собственика е напраил е30 с такъв двигател и ме повози малко много добре върви и смятам така да е само някой колега да ми пише в темата купувам е30 без двигател :Д:Д
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кат имаш пара,дай да ти давам някоя готова направо,че да не се занимаваш с глупости

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз не виждам какъв кеф намираш в това да кърпиш и да се мъчиш. Ако имам възможност, бих взел здрава и направена кола. Търсиш кола с лош външен и вътрешен вид 

BMW only!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
аз търся е30 без двигател че моя счупи 2 30-ки 2 кутии и сума ти дифове ,а колко още може да носи на бойsneezy написа:Нямаше ме малко време. Ами значи работата е следната аз искам да си зема някоя кола годна за каране но да е зле с интериора и екстериора да не е с усукано купе и така нататак целта ми е аз да си я направя да и се кефя на макс парите не са ми проблем иам кинти за хубаво бмв обаче съм фен на е30 и тва искам да карам.Относно 2.5 двигателя от 5-тица днес поразпитах на дни сервизчета и се оказа че собственика е напраил е30 с такъв двигател и ме повози малко много добре върви и смятам така да е само някой колега да ми пише в темата купувам е30 без двигател :Д:Д

П.С. ако някой има м20 б25-27 да казва че ми трее още един
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
amd написа:И аз не виждам какъв кеф намираш в това да кърпиш и да се мъчиш. Ако имам възможност, бих взел здрава и направена кола. Търсиш кола с лош външен и вътрешен вид
И ти ми се пишеш Е30-каджия, май Явор е прав за тебе

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Аз обичам да карам, да се возя - не съм учил 4 години в УНСС за монтьор
Едни хора се трудят за пари, а ги дават за да се трудят други хора за тях.

BMW only!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
и това е така, ама едно е да си купиш готова, друго е да я направиш за себе си
/не казвам сам, а за себе си/

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Радвам се за вас, хубаво е човек да е индивидуалист. Заради такива хора съществуват фирми като Алпина, Hartge, Schnitzer...предлагат индивидуални решения, както и BMW individual. Те са за заможни хора, които искат нещо специално от своето BMW. Тъй като BMW E30 е специален за нас модел е разбираемо да търсите от него нещо повече, дълги години след като няма опция да си поръчаш от завода. И аз харесвам специалните коли. Просто не обичам да почвам от нулата. Друг е въпроса, че не съм финансово независим и не мога да си позволя да наливам пари в която и да е кола. Но дори да я имах тази възможност, аз лично предпочитам да взема готов продукт. Има хора, които са отдадени на развитието на тези автомобили, те го правят за себе си, а също и за търговия. Уважавам техният труд, смятам, че някои като например Явор (давам за пример, защото по това, което съм виждал той може да служи за такъв, чрез своито автомобили) имат всичко необходимо, което аз бих харесал в едно Е30. И нямам нужда от друга индивидуалност.
Хубаво е, че споделихме мнения и се опознахме. Има много верни фенове на марката. Браво. Продължавайте в същият дух! Аз си пожелавам да имам възможност да се наслаждавам на шофирането на BMW, и не само Е30, а колкото мога повече модели и модификации.
Хубаво е, че споделихме мнения и се опознахме. Има много верни фенове на марката. Браво. Продължавайте в същият дух! Аз си пожелавам да имам възможност да се наслаждавам на шофирането на BMW, и не само Е30, а колкото мога повече модели и модификации.
BMW only!
Работата е там чеаз искам да си направя колата по уникален начин просто да няма такава друга и за целта ми трябва някоя количка на която нищо да не и е сменяно почти и да е сменяно не е проблем просто искам да карам кола която да ме е кеф и съм сигурен че тази кола ще ме направи щастлив но работата е там че явно няма хора който да ми предложат нещо хубаво все пак търся ефтина кола да е разбита разполагам с 8000 и искам да ги налея в части който да знам че аз съм ги избрал а не някой друг да ги е избрал вместо мен и аз да му дам парите
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колега, ако питаш мен най-удачно е да си похарчиш парите за неща, които ще направят колата надеждна и приятна за каране. Относно избора на двигател, от вариантите, които си посочил бих избрал м50-ката, много е здрав, на леката е30-ка ще и се отрази супер. м20б20 е вече твърде остарял мотор, от към вървеж не вярвам да ти хареса. А м20б27 както ти каза колегата в първия пост, се получава от м20б25. Това вече ще върви доста, но и също толкова ще харчи. Щом ти се отдава възможност за м50, и то както казваш ти - напълно готов за монтаж, ако и цената те устройва, слагай него. Не знаем с какви пари разполагаш, и за къде по-напред ще ти стигнат, това си преценяваш ти. Друг удачен вариант е и м50б20 (по възможност с ванос), също върви доста прилично. Успех с проекта, надявам се да се получи добре, а най-важното е на теб да ти хареса. 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
б27 си е проектче. по скоро за какво точно я искаш колата?
ако имаш излишни парички се ориентираи към мотор със сигнатура S
ако имаш излишни парички се ориентираи към мотор със сигнатура S

Относно горния пост искам количка която да карам из града ама да си върви прилично като ме натвари някой голфаджия да ми гледа стоповете!!!
А относно долания пост за кола и двигател разполагам с 1000 щото сам си харесъл едно много добро боди китче ама е 7000
затова не ми останаха пари за колата 
А относно долания пост за кола и двигател разполагам с 1000 щото сам си харесъл едно много добро боди китче ама е 7000

- strelata2.5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 2.8tu
- Мечтае да кара: баварката на задни гуми
опа
имам перфектен м20б25 за 1200лв уборудван 0897847309панчо
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2