Как да оправя това нещо

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Как да оправя това нещо

Мнение от TARUN » 13 Авг 2010, 9:28

Бихте ли ми казали как мога да оправя това нещо или просто да се махне ръждата защото това идва под бронята и не се вижда
Изображение
Последна промяна TARUN на 16 Авг 2010, 15:33, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Re: Смяна на десен заден калник

Мнение от rahoGabroveca » 15 Авг 2010, 19:44

на мене ми излезе 0 лв.!
Изображение
Изображение
Изображение
съветвам те ако не си го правил да не се хващаш!
а ако ще ти го прави друг,за труд ще отидат поне 300лв :shock:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
Мечтае да кара: BMW E30 M3

Re: Как да оправя това нещо

Мнение от georde123000 » 17 Авг 2010, 10:50

колега съветвамте по добре да се изреже там кадето има ръжда и да се постави нова ламарина иначе няма да изкара дълго време на мен на жена ми на реното двете задни вежди се бяха скапали маистора изряза и постави нови и ги обработи против ръжда и ги боядиса а боята беше металик беше ги направил супер нямаше грам разлика а ми излезе 470 лв.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 17 Авг 2010, 19:01

Колега, тя работата ясна.. Ако имаш пари- при тенекеджия. Ако нямаш- зимай квото намериш- шкурка, телена четка, брус за точене, шмиргел или квото и да било и търкай здраво, докат изпада всичката гад, дето рупа калника. ако остане петно ръжда- ще почне пак. Така че, ще се припотиш не веднъж. После- два слоя грунд /задължително не най-ефтиния/, после , ако ти се занимава , няколко дни след като изсъхне грунда- бял спрей от железарията. Ако не се вижда над бронята, може да минеш и без заглаждане с водна шкурка. Не е сложно, ако нямаш пари за майстори, запретай ръкави. Успех.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

Потребител
Аватар

Мнение от TARUN » 17 Авг 2010, 23:18

pepitoooooooooo написа:Колега, тя работата ясна.. Ако имаш пари- при тенекеджия. Ако нямаш- зимай квото намериш- шкурка, телена четка, брус за точене, шмиргел или квото и да било и търкай здраво, докат изпада всичката гад, дето рупа калника. ако остане петно ръжда- ще почне пак. Така че, ще се припотиш не веднъж. После- два слоя грунд /задължително не най-ефтиния/, после , ако ти се занимава , няколко дни след като изсъхне грунда- бял спрей от железарията. Ако не се вижда над бронята, може да минеш и без заглаждане с водна шкурка. Не е сложно, ако нямаш пари за майстори, запретай ръкави. Успех.

мерси :)

Аватар

Мнение от Skrap Team Extream » 19 Авг 2010, 15:00

сигурен ле се че само там има рьжда? да е трагнала и рьжда в предните подкалници и от долу на квадратите, до местото за вдигане на крик,оригиналното. ако има и там бая ще се забьркаш в крьпки.

Назад към E30