Проблем с аларма...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- booster_audio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5-series
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Проблем с аларма...
Колеги след като си взех колата от бояджията, алармата ми спря да действа... Незнам как там са я заключвали и отключвали, но като отидох да си я взема установих че са забравили на контакт колата и акумолатора беше приключил. Това незнам дали има някаква връзка, но подадохме ток на колата запали и си я прибрах. Обаче като пробвах да я заключа установих че дистанционното не действа.. натисках всички копчета но без резултат... След това пробвах със резервното дистанционно но пак без резултат... Откачих пак акумолатора и като го закачих алармата се активира.. отворих вратата и почна да пищи. Пробвах дистанционните но пак не реагираха и продължи да си писка докато не откачих пак акумолатора... Алармата ми е Giordon пазарска, но вършеше страхотна работа
Значи на кратко проблема е че все едно на дистанционните им се е изтрило обучението и не реагират на алармата която си работи според мен.... Има ли нещо вярно в това което си мисля и възможно ли е това въобще
Къде да търся проблема според вас

Значи на кратко проблема е че все едно на дистанционните им се е изтрило обучението и не реагират на алармата която си работи според мен.... Има ли нещо вярно в това което си мисля и възможно ли е това въобще

Re: Проблем с аларма...
Колега провери някой алармми имат бутонче за обучение ...
сто процента е свързано с пада на акумолатора...
ако си пазиш схемата виж може просто бутона да не е вързан
прати точния модел да търсим схемата
сто процента е свързано с пада на акумолатора...
ако си пазиш схемата виж може просто бутона да не е вързан
прати точния модел да търсим схемата
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
booster_audio написа:Колеги след като си взех колата от бояджията, алармата ми спря да действа... Незнам как там са я заключвали и отключвали, но като отидох да си я взема установих че са забравили на контакт колата и акумолатора беше приключил. Това незнам дали има някаква връзка, но подадохме ток на колата запали и си я прибрах. Обаче като пробвах да я заключа установих че дистанционното не действа.. натисках всички копчета но без резултат... След това пробвах със резервното дистанционно но пак без резултат... Откачих пак акумолатора и като го закачих алармата се активира.. отворих вратата и почна да пищи. Пробвах дистанционните но пак не реагираха и продължи да си писка докато не откачих пак акумолатора... Алармата ми е Giordon пазарска, но вършеше страхотна работа![]()
Значи на кратко проблема е че все едно на дистанционните им се е изтрило обучението и не реагират на алармата която си работи според мен.... Има ли нещо вярно в това което си мисля и възможно ли е това въобщеКъде да търся проблема според вас
![]()
колега задаваш си риторични въпроси и си отговаряш сам в упътването на алармата трябва да пише как се обучава ако ли не на самата аларма има един бутон, който се натиска по време на контакт заедно с бутона на заключване на дистанционното

- booster_audio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5-series
- Мечтае да кара: E60 ///M5
- BMW_Sport
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и БМВ Е39
- Мечтае да кара: БМВ 335i Е92 и БМВ F10
И аз имам същия проблем понякога заключвам колата и след това немога да я отключа натискам щракам блъскам нестава минат 20 30 минути и пак работи ... същия проблем със имобилайзера щракам двойката ама нищо и немога да запаля ... дали и при мене има нещо подобно ? 

5 мнения
• Страница 1 от 1