Колебая Се Помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Колебая Се Помогнете
transporter_81 написа::clap: Браво за избора да си купиш баварецИ несе чуди е36 е твоета кола
Успех с покупката
+1 за Е36-цата.

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- metodi80
- старши ентусиаст
-
ShibinG написа:аз лично след като сляза от 39ката не ми се качва изобщо в 36цата
Защо ли .... ?!

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Защото си лягаш в 9 часа и пиеш хапчета против деменция
Няма как на 22 години която и да е е39 да ми хареса освен М 

I'm slowly drifting

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
DirtySouth написа:Защото си лягаш в 9 часа и пиеш хапчета против деменцияНяма как на 22 години която и да е е39 да ми хареса освен М
Не мисля че годините са от значение за вкуса към колите..

Иначе до автора кажи с какви пари разполагаш..
Е36 принципно и за 4-5к ще вземеш читаво макарче и бензоновите Е39ки са без пари вече..
Виж 28цата на blacksapphire

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Защото си лягаш в 9 часа и пиеш хапчета против деменцияНяма как на 22 години която и да е е39 да ми хареса освен М
Стига инфантилни истории ....
Па можеби не е лошо да опиташ от комфорта на е39 и тогава да говориш ...
Знаеш ли с Е39 как минавам през врачанските дупки - на 3-та ...... , а с Е36 на първа с полусъединител (щото квото и да си говориме Е36 вози кат дърво ..). Нямат общо във возията двете коли ....
Ти се изказа , все едно тука пишат пенсионери....
бре младо момче на каквото и да се качи, все ще му е кеф да кара, според мен.
аз като взех книжка на 18 карах на баща ми старата лада една година, някой ако ми беше поставил въпроса да избера е39 или е36 - все тая щеше да ми е...стига да се наслаждавам на шофирането
е36 има по-достъпна поддръжка и младежки дух, е39 повече комфорт...въпрос на приоритети.
аз като взех книжка на 18 карах на баща ми старата лада една година, някой ако ми беше поставил въпроса да избера е39 или е36 - все тая щеше да ми е...стига да се наслаждавам на шофирането

е36 има по-достъпна поддръжка и младежки дух, е39 повече комфорт...въпрос на приоритети.
virtue and tranquillity
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
ивчо3 написа:vanka7a написа:Ако ще взимаш Е36, 6-так - М52 е мотора(В случая изключваме М пауъра
) Вече с каква кубатура е, ти си избираш. Но повярвай ми, по-добре си вземи нещо до 150 к.с. И аз така като теб преди 2 години, Ауди А4 1.8Т, а ела сега да видиш колко дървета отсякох и какви огради са сложили за такива като мен, на дерето в житница
20-ката си е мощна и не ти трябва повече
Не че не можеш да караш, ама надали ти стига акъла толкова, че да караш по-мощни коли без да се нараниш
Не бих предпочел БМВ 20-ска пред ауди А4 1.8Т. Ама нали съм си маниак на задното предаване, за това си карам сешоара.
Е, избрах ИС-ка пред 1.8Т и съм с пъти по- доволен.

А тия идей за БМВ-та над 2.8, дори не мога да си помисля какво ще стане, ако си купи такава кола пича

И все пак съм убеден, че, ако карам 20-ка ще ми се иска ИС, защото в ниските обороти за мен е по-добра

странна ситуация
по щатските форуми гледам като купят на 16-18 годишните 325 или 328 коментарите са- хубаво, че не са ти взели ваще бърза кола, та поне ще се научиш да караш и такива разни
и в същото време някой има ли бмв за първа кола/е36/ е някакъв едва ли не ебаси късметлията
иначе и аз препоръчвам кабрио, тва за тея години е идеално
по щатските форуми гледам като купят на 16-18 годишните 325 или 328 коментарите са- хубаво, че не са ти взели ваще бърза кола, та поне ще се научиш да караш и такива разни
и в същото време някой има ли бмв за първа кола/е36/ е някакъв едва ли не ебаси късметлията
иначе и аз препоръчвам кабрио, тва за тея години е идеално
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Аз също съм на мнение, че не е добра идея новак (току що взел книжка) да има бмв, камоли пък то да е 192 коня, но най лошото не е точно че ще е бмв, а това че ще му я купят мама и тате, и него ще го боли оная работа за колата и за това как я кара. Знам го това от личен опит, аз самия получих едно фиатче типо 1.4, с невероятните 75 коня, в следствие колата един хубав слънчев ден се узова в една канавка по таван! Едва ли ако тогавашният келеш беше купил колата със собствените си пари, тя щеше да се узове в канавката! 

Ами Явно ще се оглеждам за 36-ци za 5/6000 лв.ще се намери някоя читава.
Пичове може да съм млад да нямам кой знае колко опит ама чак пък морги и др... :X
Може да я настъпвам тук там ама не съм камикадзе.
Мерси за мненията и препоръките!
Пичове може да съм млад да нямам кой знае колко опит ама чак пък морги и др... :X

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
bmwboyy написа:Ами Явно ще се оглеждам за 36-ци za 5/6000 лв.ще се намери някоя читава.
Земи си БМВ и тогава ще си говорим, дали няма да го настъпваш

- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
ивчо3 написа:Като на 18 годишен младеж ще ти кажа директно, вземай по-мощната кола, всичко останало няма никакво значение. Ако си с повече пари и фен на марката изобщо не се занимавай с тези смешни двигатели на БМВ от 1.8 до 2.5 литра ходов обем. 325 i върви с една идея повече от голф 3 GTI 2 литра, 150 к.с. Мятай се от 2.8 нагоре, като си се спрял на е39, 525 турбо дизела от 160 к.с. е страхотен. Лично ти препоръчвам е46 320d, от по-мощния вариант. Няма нищо общо с тромавия 325 tds на е36.
2.5 Diesel-a ако го вземеш - приготви си още 1000-кинта - ще ти трябват със сигурност.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Първо добре дошъл във форума!
По темата - не те познаваме, не ти знаем възможностите и акъла, за това не е редно да правим коментари като горе прочетените (мое мнение, не ангажирам никого с него). Ако смяташ, че си готов за такава кола - вземай. Пък и да погледнем по-реално - човек ако има амбициите, времето, търпението, а също така и да мисли трезво и да кара с премерен риск, аз лично не виждам какво лошо има да седнеш на вървежна кола, макар и на 18. На мен ми предстои покупка на е36-ца, ориентирал съм се към 20-ка, и съм се наслушал на всякакви коментари. Книжка имам от половин година, ама да не ви казвам колко съм карал до сега, че ще се смеете
Но съм си поставил определени цели и мисля да ги постигна по възможно най-ефективния начин. Така че всеки решава сам за себе си. Както ти казаха колегите, да имаш BMW и да не му раздаваш яко газ... такъв филм нема
Бих те насочил към е36. Много приятна е за каране, по-лесна поддръжка, като за хора на нашата възраст е много приличен автомобил. е39 е по-скоро семейна, там както каза Metodi80 доминира комфорта.
Успех с покупката и умната!
По темата - не те познаваме, не ти знаем възможностите и акъла, за това не е редно да правим коментари като горе прочетените (мое мнение, не ангажирам никого с него). Ако смяташ, че си готов за такава кола - вземай. Пък и да погледнем по-реално - човек ако има амбициите, времето, търпението, а също така и да мисли трезво и да кара с премерен риск, аз лично не виждам какво лошо има да седнеш на вървежна кола, макар и на 18. На мен ми предстои покупка на е36-ца, ориентирал съм се към 20-ка, и съм се наслушал на всякакви коментари. Книжка имам от половин година, ама да не ви казвам колко съм карал до сега, че ще се смеете

Бих те насочил към е36. Много приятна е за каране, по-лесна поддръжка, като за хора на нашата възраст е много приличен автомобил. е39 е по-скоро семейна, там както каза Metodi80 доминира комфорта.
Успех с покупката и умната!

- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
Ако искаш по-бърза кола (което не ти препоръчвам), 325-цата е правилния избор, НО едва ли, ще намериш читава, почти на 90% съм сигурен.
Просто се произвеждат до 95-та год, което ще рече, че са доста старички и рядко се намират хубави, да не говорим за България. Има хубави 25-ци разбира се, но повечето не искат да се разделят с тях или цената е доста солена.
Лично аз преди 5 год бих избрал е36, но сега когато имам повече опит, искам е39. Разхода на една читава 523-ка не мисля, че ще е по-голям от на една 325-ца, особено като имаме предвид, че 25-цата най-вероятно ще е позидухана вече... кола от този тип най-често се кара в критичните и се правят какви ли не издевателства над нея. Не слушай никой който ти казва: карана е в Германия от баба и т.н. това са глупости, е36 купе с м50б25 мотор няма да се кара от старец
защото съм чувал доста такива ''историики'' .
Е39-ката е много по-комфортна, дори за заклет фен на е36 сигурно ще е по-хубаво да се вози в нея от колкото в тясната 3-ка, ако си по-едър и нямаш намерение да караш като луд си вземи е39, вероятно ще има и повече екстри.
Поддръжката обаче е по-скъпа при 5-цата.
А друг вариант е - е36 323и, м52б25 мотор, пак е 2.5 но е по-нов, този мотор също е пъргав и е по-икономичен от м50б25, а най-важното може да се намери доста по-читава такава кола, защото ще по-нова.
Избора на кола много зависи и от това с какви пари разполагаш. Моя съвет е да си вземеш 4 цилиндрово БМВ като за начало, нека да бъде 318ис, че другите са доста слабички. Има много хубави и лачени ИС-ки с доста екстри, вече там можеш да прецениш дали искаш м42 или м44 мотор, разхода няма да е и висок. А свикнеш ли с колата, с това да караш можеш да си вземеш 28-ца ако толкова държиш на е36 и искаш пъргава кола.
Просто се произвеждат до 95-та год, което ще рече, че са доста старички и рядко се намират хубави, да не говорим за България. Има хубави 25-ци разбира се, но повечето не искат да се разделят с тях или цената е доста солена.
Лично аз преди 5 год бих избрал е36, но сега когато имам повече опит, искам е39. Разхода на една читава 523-ка не мисля, че ще е по-голям от на една 325-ца, особено като имаме предвид, че 25-цата най-вероятно ще е позидухана вече... кола от този тип най-често се кара в критичните и се правят какви ли не издевателства над нея. Не слушай никой който ти казва: карана е в Германия от баба и т.н. това са глупости, е36 купе с м50б25 мотор няма да се кара от старец

Е39-ката е много по-комфортна, дори за заклет фен на е36 сигурно ще е по-хубаво да се вози в нея от колкото в тясната 3-ка, ако си по-едър и нямаш намерение да караш като луд си вземи е39, вероятно ще има и повече екстри.
Поддръжката обаче е по-скъпа при 5-цата.
А друг вариант е - е36 323и, м52б25 мотор, пак е 2.5 но е по-нов, този мотор също е пъргав и е по-икономичен от м50б25, а най-важното може да се намери доста по-читава такава кола, защото ще по-нова.
Избора на кола много зависи и от това с какви пари разполагаш. Моя съвет е да си вземеш 4 цилиндрово БМВ като за начало, нека да бъде 318ис, че другите са доста слабички. Има много хубави и лачени ИС-ки с доста екстри, вече там можеш да прецениш дали искаш м42 или м44 мотор, разхода няма да е и висок. А свикнеш ли с колата, с това да караш можеш да си вземеш 28-ца ако толкова държиш на е36 и искаш пъргава кола.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4