Колебая Се Помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Колебая Се Помогнете
Здравейте пичове не знаех в кой раздел да сложа темата и затова я сложих тук.
Та въпроса ми е следния:На 18 години съм скоро взимам книжка и се чудя каква кола да си купя колебая се между Bmw E39 523i и Bmw E36 325i Cupe?
Ако може да споделите вашият опит да дадете съвет и да ми дадете малко повечко инфо за тези 2 коли.Не Искам да чета по сайтове за технически данни и др. а да се посъветвам от някой,който кара или е карал такава кола.Имам няколко въпроса от сорта на колко харчи поддръжката как е и тем подобни.
И моля ви не казвайте че съм още малък за толкова мощна кола.
Мерси предварително!!!
Та въпроса ми е следния:На 18 години съм скоро взимам книжка и се чудя каква кола да си купя колебая се между Bmw E39 523i и Bmw E36 325i Cupe?
Ако може да споделите вашият опит да дадете съвет и да ми дадете малко повечко инфо за тези 2 коли.Не Искам да чета по сайтове за технически данни и др. а да се посъветвам от някой,който кара или е карал такава кола.Имам няколко въпроса от сорта на колко харчи поддръжката как е и тем подобни.

Мерси предварително!!!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Re: Колебая Се Помогнете
E39 според мен е семейна кола-по широка и по-тежка.
За 18 годишен фен Е36 325-а купе е по-добре.
И все пак всичко е въпрос на вкус,и в какво състояние са колите.
Относно частите:
виж тук за Е36:
viewtopic.php?f=8&t=44553
За Е39 нямам наблюдение,но можеш да влезеш в раздела и да прочетеш.
За 18 годишен фен Е36 325-а купе е по-добре.
И все пак всичко е въпрос на вкус,и в какво състояние са колите.
Относно частите:
виж тук за Е36:
viewtopic.php?f=8&t=44553
За Е39 нямам наблюдение,но можеш да влезеш в раздела и да прочетеш.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Всичко зависи и от състоянието и екстрите на двата автомобила... пък и не е сигурно, че ще успееш да си намериш точно тия два варианта за бюджета, който си си приготвил...
- transporter_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: нещо черно
- Мечтае да кара: 850i
- Детайли за колата: Рег. на 30.01.2009

325i на части- viewtopic.php?f=134&t=253370
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
bmwboyy написа:Здравейте пичове не знаех в кой раздел да сложа темата и затова я сложих тук.
Мерси предварително!!!
Щом си на 18 и скоро си вземал кетапа и ще се качаш на кола над 150к.с. направо си резервирай и услуга в погребално бюро.... Брутално ама неща такива жълтурчета да ми се размотават с бързи коли по пътя

Ще си вземеш 80-90 коня докато не се научиш да караш и как да караш...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:
Щом си на 18 и скоро си вземал кетапа и ще се качаш на кола над 150к.с. направо си резервирай и услуга в погребално бюро.... Брутално ама неща такива жълтурчета да ми се размотават с бързи коли по пътя
Колега , недей така ...
Не знаеш какъв шофьор е момчето , това , че е скоро ще стане на 18 , не означава задължително , че не може да кара ...
Познавам момче , което скоро навърши 19г , а кара тир с две ремаркета (баща му също кара тир от много години и момчето просто е в семейство на шофьор и се е научил да шофира от малък ...)
Иначе по темата ....
Вземи си Е36 , по -пъргава е и ще те радва ..... Е39 също е чудесен автомобил (даже ако ме питаш мене е по -добрия избор , но е по-скъпа и по трудна за поддържане... , разхода на гориво ще е повече ... ). Освен това вземи предвид думите на колегата и ако си купиш БМВ , внимавай много с него ! Колата е хубава , създава усещане за сигурност , но е и монго "лукава" с това задно предаване ...
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
metodi80 написа:LUCIFER'S написа:
Колега , недей така ...
Не знаеш какъв шофьор е момчето , това , че е скоро ще стане на 18 , не означава задължително , че не може да кара ...
Познавам момче , което скоро навърши 19г , а кара тир с две ремаркета (баща му също кара тир от много години и момчето просто е в семейство на шофьор и се е научил да шофира от малък ...)
Иначе по темата ....
Вземи си Е36 , по -пъргава е и ще те радва ..... Е39 също е чудесен автомобил (даже ако ме питаш мене е по -добрия избор , но е по-скъпа и по трудна за поддържане... , разхода на гориво ще е повече ... ). Освен това вземи предвид думите на колегата и ако си купиш БМВ , внимавай много с него ! Колата е хубава , създава усещане за сигурност , но е и монго "лукава" с това задно предаване ...
той може доста неща да кара..... АМА НА 18 НЯМА АКЪЛ БРЕ

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:той може доста неща да кара..... АМА НА 18 НЯМА АКЪЛ БРЕ![]()
![]()

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе аз на 18 си мислех че много карам , а сега на 22 ,4 години от както имам книжка знам че НЕ МОГА да карам 

I'm slowly drifting

bmwboyy написа:Здравейте пичове не знаех в кой раздел да сложа темата и затова я сложих тук.
Та въпроса ми е следния:На 18 години съм скоро взимам книжка и се чудя каква кола да си купя колебая се между Bmw E39 523i и Bmw E36 325i Cupe?......
ако имаш мерак на е36 купе, 325i общо взето е най-старото нещо от моделната гама, няма начин да попаднеш на добра кола, пък дори и да намериш някоя що годе в прилично състояние със сигурност няма да си знае километрите (... и най-вече тия в червения сектор

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Ако ще взимаш Е36, 6-так - М52 е мотора
(В случая изключваме М пауъра
) Вече с каква кубатура е, ти си избираш. Но повярвай ми, по-добре си вземи нещо до 150 к.с. И аз така като теб преди 2 години, Ауди А4 1.8Т, а ела сега да видиш колко дървета отсякох и какви огради са сложили за такива като мен, на дерето в житница
20-ката си е мощна и не ти трябва повече
Не че не можеш да караш, ама надали ти стига акъла толкова, че да караш по-мощни коли без да се нараниш 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
m52 ? момчето сега взима книжка и сигурно ще подава яко на педала и рядко ще гледа маслото , водата и тн ,а вие му предложихте най-голямата родилка от Е36 гамата (m40 не се брои) Скачай на една IS-ка ако искаш да подгонваш градско и да си има респонс що годе като на други автомобили 140 коня
Или на няква 20ка ако искаш да има сила на извънградско и да си се возиш из града ... А защо не погледнеш 318i Cabrio мисля че за млад човек е супер колицата да возиш мацките 

I'm slowly drifting

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Като на 18 годишен младеж ще ти кажа директно, вземай по-мощната кола, всичко останало няма никакво значение. Ако си с повече пари и фен на марката изобщо не се занимавай с тези смешни двигатели на БМВ от 1.8 до 2.5 литра ходов обем. 325 i върви с една идея повече от голф 3 GTI 2 литра, 150 к.с. Мятай се от 2.8 нагоре, като си се спрял на е39, 525 турбо дизела от 160 к.с. е страхотен. Лично ти препоръчвам е46 320d, от по-мощния вариант. Няма нищо общо с тромавия 325 tds на е36.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
vanka7a написа:Ако ще взимаш Е36, 6-так - М52 е мотора(В случая изключваме М пауъра
) Вече с каква кубатура е, ти си избираш. Но повярвай ми, по-добре си вземи нещо до 150 к.с. И аз така като теб преди 2 години, Ауди А4 1.8Т, а ела сега да видиш колко дървета отсякох и какви огради са сложили за такива като мен, на дерето в житница
20-ката си е мощна и не ти трябва повече
Не че не можеш да караш, ама надали ти стига акъла толкова, че да караш по-мощни коли без да се нараниш
Не бих предпочел БМВ 20-ска пред ауди А4 1.8Т. Ама нали съм си маниак на задното предаване, за това си карам сешоара.

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4