Ай една интрига от мен?
Модератор: bum_bum
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Ай една интрига от мен?
Е сега щото не разбрах кой изпозаключи всички теми пускам една нова та да си приказваме?
Та:
1. Луууд бате кротко бе-и ти и Киро сте ми приятели,защо ме набърквате в глупости??? При теб не дойдох щото съм недоволен от Киро,а защото той заминава и ми трябва ПРИЯТЕЛ с когото да си играя на тунинг
ОК?
2. Ако трябва да бъда честен от ръцете на Кирчо съм видял доста добри неща - от твойте само твойта кола преди няколко дни,която наистина е добра,затова обмислям да поработим/ш в/у нея! Така че не го нападай и ти,не че той няма вина де.
3. Сега нещо свързано с форума:
Тая вечер ми докараха тук в Благоевград неква туба мешана работа (незнам какъв бензин) еднин приятел грък и....о чудо времето ми е с 0,16 по-добро=така че вече гониш:
14,97!!!!
3.
Та:
1. Луууд бате кротко бе-и ти и Киро сте ми приятели,защо ме набърквате в глупости??? При теб не дойдох щото съм недоволен от Киро,а защото той заминава и ми трябва ПРИЯТЕЛ с когото да си играя на тунинг

2. Ако трябва да бъда честен от ръцете на Кирчо съм видял доста добри неща - от твойте само твойта кола преди няколко дни,която наистина е добра,затова обмислям да поработим/ш в/у нея! Така че не го нападай и ти,не че той няма вина де.
3. Сега нещо свързано с форума:
Тая вечер ми докараха тук в Благоевград неква туба мешана работа (незнам какъв бензин) еднин приятел грък и....о чудо времето ми е с 0,16 по-добро=така че вече гониш:
14,97!!!!

3.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
ludiagsm написа:ела ми тука ела ела
Ааааааа,
немоеш ме излъга,ако и да си рус

Ама в Събота верно кат дойда да не кажеш - Немога да правя такиви неща

- Новини
-
Re: Ай една интрига от мен?
Cobra написа:Луууд бате кротко бе-и ти и Киро сте ми приятели,защо ме набърквате в глупости???
А и аз това се чудя

Придържайте се към насоченоста на тази секция и без излишни лафове!
Re: Ай една интрига от мен?
Cobra написа:.....
Абе бате аз съм сигурен че сега си искрен и се радвам че получавам адекватно отношение на това което съм имал към теб. В никакъв случай не се чуствам засегнат или пренебрегнат , напротив мисля че и в бъдеще ще работим

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
TOM написа:будалаCobra написа:и ми трябва ПРИЯТЕЛ с когото да си играя на тунинг ОК?ми потърси Джеймито
той всяка вечер си играе по форумите...
стига бе хора поне той не се е обаждал скоро не трябва да има караници , може да отделим нов подтунинг форум кенеф или клозет по френско звучи и там всеки да си дриска
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
F-14 написа:мога ли да питам тия горни 14 на кви цолажи джанти са дадени...и на 318ис нали???
да 318ис кобрата е със 17-ки нископрофилни
- F-14
- младши ентусиаст
-
ludiagsm написа:F-14 написа:мога ли да питам тия горни 14 на кви цолажи джанти са дадени...и на 318ис нали???
мале мале...човек дано 20ката след турбиниране да падне на ниски 14 че инак...не знам

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
F-14 написа:ludiagsm написа:F-14 написа:мога ли да питам тия горни 14 на кви цолажи джанти са дадени...и на 318ис нали???
мале мале...човек дано 20ката след турбиниране да падне на ниски 14 че инак...не знам
разкажи малко за нея какво си намислил
- F-14
- младши ентусиаст
-
ами кво...дойде кулера,BOV-а пътува...чакаме и турбо...
ся си търся avcr, хедъри келеша ше ми намери...
дюзи,гарнитура чукачки по колоната и бой бой бой
белким се съживи че е смотано много

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
F-14 написа:ами кво...дойде кулера,BOV-а пътува...чакаме и турбо...
да не забравиш да пуснеш тема като почне проекта че да можем и ние да следим развитието щото ни е интересно

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4