компота не иска да пали(когато си иска)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Re: компота не иска да пали(когато си иска)
Гледай да си оправиш проблема, защото зимата може и да не запали, недай си Боже.. 

vlashev написа:в тази жега колеги днес не съм пипал колата, колата си пали без проблем. та клемите са почистени помпата се чува че работи а датчик колянов вал е издумкал от доста време.зимата колата ако стои три дена,и нямаше палене.и стъклата пробвах днес и само с задържане на бутона се вдигат.преди месец и повече газов инжекцион сложих. колеги тенкс за мненията.
е какво значи издумкал датчика, пък работи...? на газ пак ползва ЕКУ-то тея данни

Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- vanka7a
- ентусиаст
-
Бате Сашо написа:vlashev написа:в тази жега колеги днес не съм пипал колата, колата си пали без проблем. та клемите са почистени помпата се чува че работи а датчик колянов вал е издумкал от доста време.зимата колата ако стои три дена,и нямаше палене.и стъклата пробвах днес и само с задържане на бутона се вдигат.преди месец и повече газов инжекцион сложих. колеги тенкс за мненията.
е какво значи издумкал датчика, пък работи...? на газ пак ползва ЕКУ-то тея данни
При някой двигатели пали и с "издумкали" датчици, но трудно

При мен на новата (тдс а) имаше неработеща свещ на 3 ти цилиндър и също се мъчеше зимата...
Смених ги всички
Смених ги всички
Колата си пали без проблем вече втори ден.без датчик и дебитомер си върви идеално но докога ли
=-=-=-=-=-=-=-=
vanka7a написа:Бате Сашо написа:vlashev написа:в тази жега колеги днес не съм пипал колата, колата си пали без проблем. та клемите са почистени помпата се чува че работи а датчик колянов вал е издумкал от доста време.зимата колата ако стои три дена,и нямаше палене.и стъклата пробвах днес и само с задържане на бутона се вдигат.преди месец и повече газов инжекцион сложих. колеги тенкс за мненията.
При някой двигатели пали и с "издумкали" датчици, но трудноДо колкото помня М50 си палеше и с прецакан датчик на коляновия, а М52 май не... Може и обратното да беше не помня, но не е задължително при прецакан датчик да не може да запали. В движение ще гасне, топла трудно ще пали, но ще пали
Ванка как ще запали като незнае в какви обороти е колата за да нагласи вала или каквото и да било????? много ми е странно, не искам да се отделяме от темата, ама за мен това е проблем номер 1
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- vanka7a
- ентусиаст
-
Бате Сашо написа:vanka7a написа:Бате Сашо написа:vlashev написа:в тази жега колеги днес не съм пипал колата, колата си пали без проблем. та клемите са почистени помпата се чува че работи а датчик колянов вал е издумкал от доста време.зимата колата ако стои три дена,и нямаше палене.и стъклата пробвах днес и само с задържане на бутона се вдигат.преди месец и повече газов инжекцион сложих. колеги тенкс за мненията.
При някой двигатели пали и с "издумкали" датчици, но трудноДо колкото помня М50 си палеше и с прецакан датчик на коляновия, а М52 май не... Може и обратното да беше не помня, но не е задължително при прецакан датчик да не може да запали. В движение ще гасне, топла трудно ще пали, но ще пали
Ванка как ще запали като незнае в какви обороти е колата за да нагласи вала или каквото и да било????? много ми е странно, не искам да се отделяме от темата, ама за мен това е проблем номер 1
Пали батко

До колегата с компота: Няма да е лошо да си смениш тоя датчик, щом е "издумкал", дебитомера също, защото сега колата не вярвам да върви добре, както и да харчи нормално

Здравеите на всички колеги.моля за хиляди извинения,от превъзбуда или от отчаяние(може и бирата да е била в повече) съм допуснал голяма грешка в предишния си пост.вместо датчик верига съм написъл датчик колянов вал.направо ме е срам
та проблема е на лице от два три дена .даже с извадени бушони на цд и стъкла,пак същата простотия. от нерви бутнах компота ,запали и първите 10 20 секунди държа обороти от порядъка на 150 200 оборота,след което се нормализира. старата песен на нов глас .маи съм за маистор a?.

=-=-=-=-=-=-=-=
- vanka7a
- ентусиаст
-
Вземи смени тоя датчик..
Горивния филтър сменял ли си го ?
Горивния филтър сменял ли си го ?
снощи оставих акумулатора цяля нощ да се тъпчи и днес нямах ядове,та да видим до кога ще е караме така а филтрите ги сменвах в nice car
=-=-=-=-=-=-=-=
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2