Проблем с Е30 не иска да запали !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dragostinov
- Потребител
-
Проблем с Е30 не иска да запали !
Колата е 320 инжекция ! Нов съм и незнам номерата на двигателя ще ме извините. Проблема е следния свърши бензина
загасна и сипах после.Дълго време въртя но не искаше да запали, дърпахме я да запали .Запали ,но след няколко метра пак угасна,пак пробвах да я запаля,но не искаше.Пак ме дърпаха запали карах я 1-2 минути давах и газ и по едно време пак угасна.И незнам какъв е проблема.Дали е помпата?Гумения маркуч към колектора е омотан с изолирбанд !
Може ли това да е проблема ? От скоро имам бмв и искам да му се нарадвам !Ще съм ви благодарен ако ми помогнете !
загасна и сипах после.Дълго време въртя но не искаше да запали, дърпахме я да запали .Запали ,но след няколко метра пак угасна,пак пробвах да я запаля,но не искаше.Пак ме дърпаха запали карах я 1-2 минути давах и газ и по едно време пак угасна.И незнам какъв е проблема.Дали е помпата?Гумения маркуч към колектора е омотан с изолирбанд !
Може ли това да е проблема ? От скоро имам бмв и искам да му се нарадвам !Ще съм ви благодарен ако ми помогнете !
Vasil Dragostinov 19g
- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
Re: Проблем с Е30 не иска да запали !
бензинова помпа или датчик колянов вал
поне да беше казал 4 или 6 цилиндъра .../опа пак съм недопрочел .../
датчика на коляновия Вал - като има обороти пали ... на стартер не може да евдигне оборот и не пали ...
на празен ход мотроника/ЕКУ-то/ се усеща, че няма инфо от датчика и гаснее
поне да беше казал 4 или 6 цилиндъра .../опа пак съм недопрочел .../
датчика на коляновия Вал - като има обороти пали ... на стартер не може да евдигне оборот и не пали ...
на празен ход мотроника/ЕКУ-то/ се усеща, че няма инфо от датчика и гаснее
Последна промяна Dafy на 15 Авг 2010, 13:35, променена общо 1 път

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
написал е 320 инжекция,предполага се че е 6 цилиндъра
иначе може да е помпата,може и цедката на помпата да е засмукала всекви мизерии още повече като е свършил бензина
Колко бензин наляхте

иначе може да е помпата,може и цедката на помпата да е засмукала всекви мизерии още повече като е свършил бензина

Колко бензин наляхте

- Dragostinov
- Потребител
-
Проблема е решен понеже аз съм тъп и прост.Не бях затегнал добре клемите на акумулатора !
Благодаря ! Ви ! Все пак че помогнахте !
Благодаря ! Ви ! Все пак че помогнахте !
Vasil Dragostinov 19g
Dragostinov написа:Колата е 320 инжекция ! Нов съм и незнам номерата на двигателя ще ме извините. Проблема е следния свърши бензина
помпата не стана, а датчика ?
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега, ако сте сипали2-3 или 5-6 литра бензин, нормално е да не иска да работи. Налей поне 15 литра и кажи тогава какво става. По принцип винаги колата трябва да има не по-малко от 15 литра бензин. Приеми 15-ката за нула и зареждай от там нагоре. Иначе бензиновата помпа прави мизерии. Поздрави.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Знам,че си разрешил проблема си колега,обаче искам да споделя мнение за някои друг които се сблъска с такъв проблем по нататък.....при мен излезна бензинов филтър през които бяха минали едва 100-120 литра бензин....предполагам много мръсен резервоар 

7 мнения
• Страница 1 от 1