моторно масло
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- idle_hands
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M54B30
- Мечтае да кара: BMW X6 M Power
моторно масло
колеги,някой ще ме посъветва ли дали да си взема I.G.A.T масло за моята бима!Мисълта ми е,че никога не съм го ползвал и не знам дали е хубаво
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
Re: моторно масло
Европейски боклуци по колата не ти трябват опитай с оригинално БМВ или на SCT,мобил,тотал или кастрол!!!
- idle_hands
- кандидат ентусиаст
-
аз даже небях го чувал това масло.Благодаря много,то е ясно че ще си взема пак ЛонгЛайв 98 на БМВ.Исках просто да съм сигурен,че се опитват да ми пробутат боклук
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Нормално пробутват това което го има в повече на склад..Взимай това което знаеш че е хубаво не експерементирай.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- idle_hands
- кандидат ентусиаст
-
Точно това и направих днес,а пък си е и на БМВ масло.Несъм по експериментите,но почнаха да ме подкачат,че било добро и незнам си какво още.За това реших първо да попитам.Благодаря 

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Аз си поръчах днес BMW SAE 10W40 до сега карах с Motul 8100 пълна сиснтетика 5W40 но не е за М50 прекалено горешт мотор е..Другия път ще пробвам Castrol 10W60 но криза мамка му

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- fast or stupid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: неква джипка
Криза не криза козата си сака пръч 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Pesho_1 написа:Европейски боклуци по колата не ти трябват опитай с оригинално БМВ или на SCT,мобил,тотал или кастрол!!!
а те понеже тея масла не се правят с руски и венецуелски петрол в европейски рафинерии

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BABHOMED написа:Аз си поръчах днес BMW SAE 10W40 до сега карах с Motul 8100 пълна сиснтетика 5W40 но не е за М50 прекалено горешт мотор е..Другия път ще пробвам Castrol 10W60 но криза мамка му![]()
колко горещ?повечето опели работят на около 100 градуса,м50 работи на 80-90.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
М дам не съм се изказал на цяло по-горещ е спрямо М20.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колеги, уверявам се за кой ли път, че избора на масло е труден, но и строго индивидуален според разбиранията(не изискванията
) на собственика на колата. А това какво иска самият автомобил..... е отделен въпрос. Пример с М-20 ката.. Прословутият Кастрол го пиеше кат слаба ракия. После.. някво измислено масло от най-непознатата марка на света. И не го бара?? Така че, личен, приятелски съвет- не се доверявай само на марката. Поздрави.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
pepitoooooooooo написа:Колеги, уверявам се за кой ли път, че избора на масло е труден, но и строго индивидуален според разбиранията(не изискванията) на собственика на колата. А това какво иска самият автомобил..... е отделен въпрос. Пример с М-20 ката.. Прословутият Кастрол го пиеше кат слаба ракия. После.. някво измислено масло от най-непознатата марка на света. И не го бара?? Така че, личен, приятелски съвет- не се доверявай само на марката. Поздрави.
колега,м20-ката на краси от варна 2 години я кара с кастрол и мобил по пистите,вече има друг собственик-и той я кара здраво,никога не е пипала масло и не е работила шумно

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
BABHOMED написа:Аз си поръчах днес BMW SAE 10W40 до сега карах с Motul 8100 пълна сиснтетика 5W40 но не е за М50 прекалено горешт мотор е..Другия път ще пробвам Castrol 10W60 но криза мамка му![]()
Точно 5W40 е маслото за м50 когато говорим за ежедневно каране с повече студени стартове.Вече има не е една и две теми в които е писано защо.
15 мнения
• Страница 1 от 1