Помощ за блок на АБС+ДСЦ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за блок на АБС+ДСЦ
Колеги дайте ми инфо от къде да купя блока на АБС+ДСЦ-то, че в Дару е ненормално скъпо... Колата е 530д.
- bijona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Обществен транспорт с билетче
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.
Re: Помощ за блок на АБС+ДСЦ
Колега жиш тука пише си всичко и да си кажа мнението според мен се пробвай да го ремонтираш в тази тема е изписано доста и е обяснено.Дано съм ти бил полезен!Успех!!! viewtopic.php?f=35&t=122742
bijona написа:Колега жиш тука пише си всичко и да си кажа мнението според мен се пробвай да го ремонтираш в тази тема е изписано доста и е обяснено.Дано съм ти бил полезен!Успех!!! viewtopic.php?f=35&t=122742
Видях я темата само се притеснявам, че там е описан проблема за блок на АБС+АСЦ а моя е с ДСЦ. Дали има разлика в този блок или са еднакви?
А и никой друг ли освен Дару и Камор не продава тази част?
- bijona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Обществен транспорт с билетче
- Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.
мисля,че са еднакви или поне подобни.за другаде да се продава не само в и-бей но е с доставка от англия.колеги в тази тема са си поръчвали и са го обяснили.обяснили са и каде ежентуално може да се опитат да ти го оправят самия блок.
Мерси колега, ще трябва да поръчам от там май...
Аз мислех че след като е на бош системата би трябвало да ас е продава и някъде по другите магазини ама нема никой...
Аз мислех че след като е на бош системата би трябвало да ас е продава и някъде по другите магазини ама нема никой...
такава ли е твоита
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
blgrad написа:такава ли е твоита
Ще ти звънна в понетелник колега, само трябва да отида до Дарукар (колата ми е там), да видя дали е това джаджата...
7 мнения
• Страница 1 от 1