Гърмеж->>>Прекъсване на м50б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Гърмеж->>>Прекъсване на м50б20
Проблемът е следния:
Колата е м50б20 без ванос. Смяна на свещи,всичко свалено и закачено по обратния ред както трябва.Следва палене на колата,всичко ОК ,запали си поработи малко и я загасихме.Дотук добре.
След 2 часа палим колата и в момента в който запали,нещо гръмна и излезна син пушек от мотора.Излизаше под всмукателния колектор,но като изкарахме дебитомера от кутията, маркучите бяха пълни с въпросния дим.Новите свещи бяха целите черни като ги извадихме. В резултат на това,колата заработи неравномерно,прекъсва и се опитва да загасне.
Сменихме свещите пак,пробвахме с нови бубини и никакъв резултат.
Някъкви идей
Колата е м50б20 без ванос. Смяна на свещи,всичко свалено и закачено по обратния ред както трябва.Следва палене на колата,всичко ОК ,запали си поработи малко и я загасихме.Дотук добре.
След 2 часа палим колата и в момента в който запали,нещо гръмна и излезна син пушек от мотора.Излизаше под всмукателния колектор,но като изкарахме дебитомера от кутията, маркучите бяха пълни с въпросния дим.Новите свещи бяха целите черни като ги извадихме. В резултат на това,колата заработи неравномерно,прекъсва и се опитва да загасне.
Сменихме свещите пак,пробвахме с нови бубини и никакъв резултат.
Някъкви идей

Re: Гърмеж->>>Прекъсване на м50б20
Колега пиши ми на лично съобщение. Мога да те опътя към диагноститик. Проблема е решим но без компютърна диагностика е много трудно.

Проблема ти е в №9 от схемата.Виж О пръстена ,или да не се е подмъкнало.

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
Къде по-точно стои това номер9,колега и каква му е функцията?Защо мислиш ,че в него е проблема?
todor kerin написа:Къде по-точно стои това номер9,колега и каква му е функцията?Защо мислиш ,че в него е проблема?
Под колекторните тръби.Махни филтърната кутия ,ако трябва и дебитомера,и ще имаш достъп.Аз не мисля,а ти казвам,че там ти е проблема.Направи си проба,махни №9 или маркуча който влиза в него и запали колата да видиш какво се вика гърмежи

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
GVT написа:todor kerin написа:Къде по-точно стои това номер9,колега и каква му е функцията?Защо мислиш ,че в него е проблема?
Под колекторните тръби.Махни филтърната кутия ,ако трябва и дебитомера,и ще имаш достъп.Аз не мисля,а ти казвам,че там ти е проблема.Направи си проба,махни №9 или маркуча който влиза в него и запали колата да видиш какво се вика гърмежи.
Точно там беше проблема,маркуча се беше измъкнал почти целия

todor kerin написа:GVT написа:todor kerin написа:Къде по-точно стои това номер9,колега и каква му е функцията?Защо мислиш ,че в него е проблема?
Под колекторните тръби.Махни филтърната кутия ,ако трябва и дебитомера,и ще имаш достъп.Аз не мисля,а ти казвам,че там ти е проблема.Направи си проба,махни №9 или маркуча който влиза в него и запали колата да видиш какво се вика гърмежи.
Другия път да слушаш батко ти,не да задаваш въпроси.

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
GVT написа:todor kerin написа:GVT написа:todor kerin написа:Къде по-точно стои това номер9,колега и каква му е функцията?Защо мислиш ,че в него е проблема?
Другия път да слушаш батко ти,не да задаваш въпроси.Дължиш една жълта лимонада.

Благодаря ти!
Темата е за ключ.
8 мнения
• Страница 1 от 1