покупка, някой да е гледал това?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
покупка, някой да е гледал това?
Здравейте, колеги. Замислям се за нещо такова накой случайно да е гледал тази кола?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: покупка, някой да е гледал това?
звучи добре и изглежда добре 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
И аз видях обявата преди няколко дни, но не съм се обаждал. Цената е добра, за колата не знам
, но изглежда добре.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Цената е напълно нормална за тези км и това оборудване-все пак липсва дори ксенон,с обикновения волан е....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Колега, няма никакви екстри тая кола - не те ли дразни това?
А особено ксенона, според мен, е задължителен... Без "очите на геле" едно БМВ не е истинско БМВ...
А особено ксенона, според мен, е задължителен... Без "очите на геле" едно БМВ не е истинско БМВ...
stankata777 написа:Цената е напълно нормална за тези км и това оборудване-все пак липсва дори ксенон,с обикновения волан е....
Това с километрите не е много сигурно...На тези км. няма как цената да е такава и с това оборудване дори.
- jonybravo_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i , 143hp
- Детайли за колата: е46
по мое мнение сигурно е взела някой "челняк" и е оправена , а километрите са и "горублянски"- истински по 2 

- Alexch
- ентусиаст
-
Колега ето и една още по-добра оферта, с повече екстри като например навигация, полу-кожен салон и спортния волан. Разбира се километрите надали са реални, но колата изглежда добре! 

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Alexch написа:Колега ето и една още по-добра оферта, с повече екстри като например навигация, полу-кожен салон и спортния волан. Разбира се километрите надали са реални, но колата изглежда добре!
уууу тая е хубавинка....само дето не е автоматик иначе можеше да я лапна...

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
BMW120 написа:Alexch написа:Колега ето и една още по-добра оферта, с повече екстри като например навигация, полу-кожен салон и спортния волан. Разбира се километрите надали са реални, но колата изглежда добре!
уууу тая е хубавинка....само дето не е автоматик иначе можеше да я лапна...
Не че нещо,но отново е без ксенон и още по лошото - лампата за чек енджин свети(вероятен ремонт от минимум 2к до 5к и нагоре...),забравяте за безплатния обяд колеги...

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
stankata777 написа:Не че нещо,но отново е без ксенон и още по лошото - лампата за чек енджин свети(вероятен ремонт от минимум 2к до 5к и нагоре...),забравяте за безплатния обяд колеги...
Лампата свети винаги когато се влезе в service менюто. На тази снимка виждате, че мотора на колата не работи.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
То затова дару-кар е на 5 минути от горубляне, зимате колата за тест драйв и сресхто 50-80 лв ще разберете голяма част от историята на колата.... ако ли не не виждам смисъл да се занимавате ! В момента пазара е залят от ефтини 20ки дизел....
- Alexch
- ентусиаст
-
Mys7Ic написа:stankata777 написа:Не че нещо,но отново е без ксенон и още по лошото - лампата за чек енджин свети(вероятен ремонт от минимум 2к до 5к и нагоре...),забравяте за безплатния обяд колеги...
Лампата свети винаги когато се влезе в service менюто. На тази снимка виждате, че мотора на колата не работи.
И аз си мисля, че винаги като е на контакт светват тия лампи

Колеги, няма кво да си обсъждаме, при тия обяви става само с око да види ръка да пипне

S_GonzaLes написа:То затова дару-кар е на 5 минути от горубляне, зимате колата за тест драйв и сресхто 50-80 лв ще разберете голяма част от историята на колата.... ако ли не не виждам смисъл да се занимавате ! В момента пазара е залят от ефтини 20ки дизел....
Аз това и направих....струва 60лв някъде отнема 4-5 часа но не боли главата после

14 мнения
• Страница 1 от 1