Питане за лаит модул
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за лаит модул
Снощи,като си паркирах забелязах,че след изваждане на конт. ключ и поставяне на ключа за светлините на О десния фар остана да свети на дълга светлина.Естествено отворих предния капак и извадих кабела от крушката като временно решение.Един ел.техник ми каза,че проблема е в лаит модула(след замерване),но няма резервен интеграл.Моля за съвет!
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Re: Питане за лаит модул
Често срещан проблем и доста писано по темата. Намират се модули втора употреба от колеги във форума. Според мен това е решението. Цените са 80-100 лв. Само трябва да го свалиш и да видиш номера и да вземш същия. Намира се в дясната кора под жабката. Сваляш две кори и едно болтче и си готов.
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
bobibmv написа:Снощи,като си паркирах забелязах,че след изваждане на конт. ключ и поставяне на ключа за светлините на О десния фар остана да свети на дълга светлина.Естествено отворих предния капак и извадих кабела от крушката като временно решение.Един ел.техник ми каза,че проблема е в лаит модула(след замерване),но няма резервен интеграл.Моля за съвет!
колега чети повече и упорито има теми за това ,при мен светеха и двете дълги и след смяната на мосфет схемата всичко работи вече година за ....14 лв.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
chegevara1 написа:е ка кси го оправил кога за 14 лв?
сподели ако може
cls6666 написа:колега чети повече и упорито има теми за това

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
chegevara1 написа:е ка кси го оправил кога за 14 лв?
сподели ако може
имаше я темата на колегата emok там имаше достатъчно инфо,сам си ги сменях като се има напредвид че тогава не бях много много на ти с електрониката
ще я потърся ..........всъщност това е моята тема
viewtopic.php?f=35&t=138735

6 мнения
• Страница 1 от 1