въпрос за шпер от е34
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Re: въпрос за шпер от е34
deyan-enchev написа:ТУРБО написа:Кутията най-вероятно ти е от е36 така че дифа с това число ти е перфектен!
По-скоро кутията му е тая дето слагат на м20б20 при е30.
по скоро е тя да

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
то попринцип ако нема сила да врътне гумите сега закво ти е шпера по добре зимата си го сложи 

bedrock city racing
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Кефите ме всичките...
,да ,колата не ще умре,а на право ще загине
почти на 100% съм убеден ,че твоита дваиска е с малкото за е30 прасе 4,10,както и моита в момента,затова като вземеш дифа от 5цата ще ти трябва и едно голямо прасе за е30 с отворена касета в които да прехвърлиш шпер касетата
колегите ти казаха какво масло да вземеш,имаше и някакъв Мотул но не му помня модела,а за количеството масло не знам как ги виждате нещата,но в моя сипахме 1,2л и преля през пробката( шпера събира 1,2л ,отворения диф - 1,7л)

- daniel.penchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Е39 М5
аз даже бих казал че като сложиш този дълъг диф направо няма да ти се сяда в 30-ката да я караш щото грам няма да върви.ако е неква позйорка слагай кво да е дифче с каквото и да е число,ама в тоя ред на мисли си мисля че щом искаш да слагаш шпер значи ще искаш да раздаваш газ.в крайна сметка според мен не е удачно да слагаш този диференциал защото трудно ще се заметеш на някои завои на 2-ра.моето мнение е 

[img]zagadka_padenii_v_futbole_yapfiles.ru.gif[/img]
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
доволно ме разобедихте за което благодаря
все пак тя и сега си се поосуква , ще търсиме квото трябва малко няма да е тва цената ама все пак по добре един път голяма сума отколкото преди нея още една малка : 

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
E30-Kz написа:доволно ме разобедихте за което благодарявсе пак тя и сега си се поосуква , ще търсиме квото трябва малко няма да е тва цената ама все пак по добре един път голяма сума отколкото преди нея още една малка :
Наи лесно ситуацията ти се решава ако си намериш диф от е34 с числа 4,27 или 4,45,съответно това е голямото прасе на е30 и малкото на е34,намираш си и капак за е30 и си ти. С 4,27 колата ще е ок,а с 4,45 скоростите ще ти свършват бързичко

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
ми брат аз не съм няккав адския рацер
нямам и такива възможности за сега 20сето бива... мислим и за светло бъдеще мн ясно
пък за диф-а ще гледаме ко ще се прави сега, мерси пак на всички колеги който ми наляха акъл дет се вика 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2