Окачването да го повдигна ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Окачването да го повдигна ?
Седан със стандартно окачване. Ще ми се да го повдигна малко, че да намалее опасноста от закачане от долу. Имам чувството, че шофирам по лунни пейзажи. Стабилноста не ме притеснява - шофирам бавно. Идеи ?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Re: Окачването да го повдигна ?
Знам че се слагат фланци над макферсона.
А отзад се слагат подложки на пружината и амортесьора.
Има ги оригинални, но са бая пара.
Аз също мисля да вдигам окачването, но не съм намерил чертежи на фланците
А отзад се слагат подложки на пружината и амортесьора.
Има ги оригинални, но са бая пара.
Аз също мисля да вдигам окачването, но не съм намерил чертежи на фланците
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Моят седан понеже е имал метан отзаде и имаше някакви алуминиеви подложки-3см
беше ужасно висока.Струва ми се че са някакви оригинални,потърси може да има такива из форума 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
за отзад съм виждал да слагат гумени подложки, даже един приятел има, дебели са 3 сантиметра някъде

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
по-високи гуми.......също могат да дадат търсения от теб ефект.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
b.bonev написа:по-високи гуми.......също могат да дадат търсения от теб ефект.
Гумите трябва да са с точен размер. Отзад за да се отчитат правилно километрите, и отпред трябва да са същите за да работи ABS/ASC.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
bmw325tds написа:b.bonev написа:по-високи гуми.......също могат да дадат търсения от теб ефект.
Гумите трябва да са с точен размер. Отзад за да се отчитат правилно километрите, и отпред трябва да са същите за да работи ABS/ASC.
абсолютно вярно, исках да кажа,че ако колегата например е с гуми 205/60/15 то ако сложи четири еднакви с размер 205/65/15 колата ще стои по- високо, без да прави манипулации по окачването.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Така се прави по истинския начин, бях обещал на друг колега в неговата тема, но не ми се рови. Поздрави.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
последната снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
купих си преди 5 месеца нови задни пружини и като ги сложих , с новите амортесьори се вдигна с около 3 см....
Мен обаче, така не ми харесва и си върнах старите.... даже " новите" още ги разнасям в багажника...
Мен обаче, така не ми харесва и си върнах старите.... даже " новите" още ги разнасям в багажника...

- vanka7a
- ентусиаст
-
- Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
- Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...
Колега, не си давай парите за такива неща.. Няма да ти закача по легналите полицай - бъди сигурен ! Аз с М тех. окачване съм минавал с 40км/ч през легнал и грам не ми е закачала. Това са излишни пари 
П.с: Ако все пак си твърдоглав, слагат се подложки, както колегите по-горе са казали

П.с: Ако все пак си твърдоглав, слагат се подложки, както колегите по-горе са казали

vanka7a написа:Колега, не си давай парите за такива неща.. Няма да ти закача по легналите полицай - бъди сигурен ! Аз с М тех. окачване съм минавал с 40км/ч през легнал и грам не ми е закачала. Това са излишни пари
и според мен няма от какво да се притеснява колегата, но щом е решил адекватни подложки ще му свършат работа, или цял кит както момчето горе бе показало на снимките.
Глупака е глупак, защото не знае че е тъп...
13 мнения
• Страница 1 от 1