абс датчици
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
абс датчици
колеги купих 3 датчика -2 предни и 1 заден и не работят както трябва- ту работят ,ту не. купих ги от еbay. споделям с вас за да знаете че има много ментета.
Re: абс датчици
naseto1969 написа:колеги купих 3 датчика -2 предни и 1 заден и не работят както трябва- ту работят ,ту не. купих ги от еbay. споделям с вас за да знаете че има много ментета.
А ти сигурен ли си, че проблемът не е в блока на АБС-а, а е точно в датчиците...малко странно 3 наведнъж да заминат....
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
ами не знам, светят не светят лампите на абс . гасиш постои малко колата и не свети нищо, след това светнат и не загасват, незнам, отказах се . на диагностиаката ми казват че е датчик.
naseto1969 написа:ами не знам, светят не светят лампите на абс . гасиш постои малко колата и не свети нищо, след това светнат и не загасват, незнам, отказах се . на диагностиаката ми казват че е датчик.
Най-вероятно проблемът е в блока на АБС-а... Прочети из форума. Вътре има много фини спойки, които се прее*ават с годините. При диагностика показва проблем с датчиците, но всъщност самия компютър е проблема. Решението: нов блок - около 1000лв или ремонт на твоя - 300-400лв. Не купувай втора ръка, защото рано или късно и на него ще му дойде реда

Може и друг да е проблемът, но за да даде грешка в 3 датчика едновременно...май е големия дявол...

4 мнения
• Страница 1 от 1